Eu oricum nu sunt de acord cu tocurile pentru fete. Nu sunt bune pentru coloană deci ar fi un avantaj pentru ea. Eu zic oricum că înălțimea nu contează, ci doar dă bine. Dar unde există iubire nu contează lucrurile astea. Eu ți-aș recomanda mai întâi să o inviți undeva, să ieșiți prin oraș și atunci poți să îi ceri și număr și ce vrei tu.
Bravo pustiule!
Imi place atitudinea ta! Nu uita sa fii tu insuti, chiar daca este mai mare ca tine.In primul rand sa nu uiti ca la femei(fete) le plac barbatii decisi si cu responsabilitate.Ar trebui sa te gandesti ca viata, pana la urma, este un joc de noroc si iti recomand, dupa ce ai tatonat bine situatia, sa-ti faci curaj si sa-i spui cu cuvintele tale ceea ce ne-ai dat noua de inteles aici.Sa nu-ti fie frica de un refuz, caci daca filtreaza cu tine, e doar in favoarea ta.
Va multumesc mult pentru sfaturi tuturor! ^^ Daca as putea v-as da fiecaruia funda dar nu pot Multumesc frumos!
Nu.ti fie frica, incearca sa o inviti undeva si vezi cum merg lucrurile daca te incurajeaza cu ceva, eu am 15 ani si imi place de un baiat de 13 )) si el ma place si am mai iesit, nu e imposibil sa nu te placa doar pentru ca esti mai mic, dimpotriva. Si cu inaltimea, chiar nu e o problema atata timp cat o faci sa se simta bine si in siguranta cand e cu tine totul va fi perfect :3 bafta multa sper sa reusesti ^-^