E o iubire neimpartasita. Deblocheaza-te! Poate iti vor mai placea multe fete de care nu te vei putea apropia. Imprieteneste-te cu persoane care te accepta pentru ca nu ai fi niciodata fericit alaturi de cineva care nu simte nimic pentru tine.
De obicei iubirile disperate nu se implinesc.
Stiu cum e cand fata de care iti place te uraste.Te doare tare si mai ales faptul ca nu intelegi de ce, te chinuie.
Sa-ti spun o poveste : imi placea de o fata intr-a 9 si dupa ce am abordat-o si a spus nu stiu-vroia sa insist.A inceput sa ma urasca si sa se poarte urat.
Am aflat acum o luna jumate de ce:ii placea sa ma vada ca sufar, faptul ca un baiat se simtea prost ca era pus in friendzone, o facea sa fie mandra.ASa ca fi indiferent, nu da doi bani pe ea si totul o sa se schimbe cu 180 de grade.
Dupa ce am aflat asta am fost plin de compasiune spunand ca are complexe dar acum o luna m-a scarbit faptul ca acum nu ma m-ai sictirea pentru ca vroia ceva de la mine, sa-i vezi zambetul ala larg! M-a scarbit si durut falsitatea ei, credeam in continuare ca este acea fata minunata si nevinovata.Ea nu dadea 2 bani pe mine.De atunci am fost indiferent am renuntat la ea si nu am mai dat doi bani pe ea.Si s-a schimbat acum e fata aia draguta cu zambet larg si binevoitoare si chiar era interesata de ce spuneam eu... avea masca din nou, n-o mai cred.Dar tot nu da doi bani dar macar nu ma mai uraste.Chiar m-am indragostit din nou de ea, dar nu mai vreau sa fiu cu ea, nu vreau sa ma mai raneasca.
https://www.youtube.com/watch?v=_cXYdnByF6Q
Andrei67y5 întreabă: