| AlexUciha a întrebat:

Imi place o fata mai inalta ca mine, si ea ma place, dar nu vrea sa fie cu mine deoarece e mia inalta si zice ca dupa aia ceilalti o sa comenteze... ce sa fac?

6 răspunsuri:
| opierdevara a răspuns:

Si eu am stat cu un baiat mai schund decat mine.si erau cativa care faceau misto...dar am trecut si peste asta!

| Cherry56 a răspuns:

Fetele se dezvolta mai repede decat baietii, o sa ajungi mai inalt ca eawinking daca o placi cu adevarat n-ar trebui sa te intereseze chestiile astea

| MissmysteriousS a răspuns:

Daca iti place de o persoana si acea persoana de tine nu trebuie sa-ti pese de criticele altora...acun nu stiu asta este sfatul meu sa ramai in continuare cu acea fata

| opierdevara a răspuns:

DACA voi chiar tineti unul la celalalt, nu vad ce va impiedica sa fiti impreunahappy!

| Supreme a răspuns:

Nu conteaza ce zic ceilalti, daca va placeti e foarte bine, crede-ma am vazut foarte multe cupluri cu baieti mai scunzi decat fetele. Sper ca asta sa va incurajeze si sa nu mai va ingrijorati de comentariile celorlalti tongue

Succes tongue

| xdeex a răspuns:

Pai depinde de varsta. Daca e mai mare si ca varsta te asigur ca n-o sa mearga nimic intre voi straight face. Daca nu te vrea indiferent de inaltime, scuze sa o spun, dar inseamna ca nu te place chiar asa de mult