Sau poate doar ţi se pare că ai voce şi ea a constatat că de fapt nu ai şi distonezi sau falsezi.
Cei care te-au ascultat pînă acum nu sînt specialişti în muzică.
Dragă natalyia, ascută de vorba unui om mai în vîrstă: Muzica e un lucru foarte greu şi, dacă nu ai calităţi native, voce şi ureche muzicală, degeaba e orice chin.
Fără aceste două lucruri nu se poate face muzică.
Ciudat este ca am o colega care este paralela cu muzica din toate punctele de vedere dar la cor, teorie, pian si viola i-a iesit pana acum 10 si in teorie in in practica...iar muzica nu este neaparat un lucru greu decat daca vrei sa il complici; de fapt este extrem de simpla ca toate au o regula
acum mai tine si de profesor, ca eu am avut o profesoara de cor in clasele mici care ne asculta pentru nota si manca lamaie in fata noastra
asa ca nu totul este batut in cuie
Vocile se maturizeaza de la 14 ani in sus, iar cand un copil este mai mic de 14 nu se poate spune daca are voce sau nu, chiar daca la acea varsta canta foarte bine...canto este recomandat sa se inceapa din clasa a 9-a cand vocea sa maturizat si atunci poti sa participi la concursuri mai serioase...pana atunci poti incerca concursuri unde nu iti trebuie profesor coordonator