| βÚβÚ a întrebat:

Imi place stilul gothic/emo/punk si sunt cam singura care prefera acest stil din grupul meu de prieteni. Pana si parintii cred ca vreau sa ma sinucid sau sa ma tai cu lama insa le-am spus ca nu vreau asta, doar imi plac frizurile si hainele lor. De abia daca ma lasa sa port ceva negru sau mai inchis. Nu stiu ce sa le spun sa ii conving ca nu sunt ca si copiii de la televizor care dispar de acasa si a doua zi parintii si rudele afla ca s`au sinucis! :-s

Răspuns Câştigător
| louis3 a răspuns:

Si eu tot asta am patit, dar pana la urma s-au lasat convinsi ca asta imi place. Daca nu poti vorbi tu cu ei, le poti zice prietenilor sa le explice ei, ca nu e cu nimic iesit din comun sa asculti muzica"zgomotoasa"laughingasa cum o numesc ei, sa te imbraci diferit fata de ceilalti, ca pana la urma tu trebuie sa te simti bine, nu ei.

6 răspunsuri:
| ambutisare a răspuns:

Trebuie sa-i convingi ca tie iti place doar stilul vestimentar si doar atat.nu si mentalitatea.

| AlinutzaRouz a răspuns:

Mda, stiu prin ce treci, si pe mine prietenii ma cred cam dusa, dar cu parintii nu am avut probleme( mama chiar ma incurajaza sa-mi fac unghiile negre laughing ) Eu zic sa-i lasi in pace, or sa se obisnuiasca cu ideea si or sa-si dea seama ca nu esti sinucigasa dupa un timp.

| d3ny_2962 a răspuns:

Poi eu as crede asa incearca asta intr-o zi vei mai creste si at nu va trebui sati zica nimeni nimic asa ca ar trebui sai asc cat ii mai ai si daca chiar iti place asa tare incearca sa tratezi cu mama ta ceva pentru ca ea este cea mai apropiata de tine sadhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu...nu'i baga in seama, eu asa fac, pot spune ca merge. eu nu ascult de ei. si ma imbrac in nergu si ma tai...big grin fac ce vreauhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce coincidenta, mie anume aceste stiluri imi plac.pentru inceput ti-as propune sa le spui ca... spre exemplu daca esti mai mare de 15 ani, spune-le ca nu esti mica si ca singura poti sa ia-i decizii, si anume cu stilul de a te imbraca nu este mare decizie...