| BoboDafuq a întrebat:

Imi place un baiat cu prietena. Prietena lui stie ca suntem doar amici insa stie de asemenea si ca el tine la mine. Relatia lor s a cam racit de ceva timp (nu din cauza mea, pur si simplu). Ieri de ex el imi spunea ca nu vrea sa ma piardă ca prietena.dar uneori vorbeste ca si cand ar vrea mai mult. Suntem din orase diferite, dar si cand ne vedem se comporta de parca am fi mai mult decat prieteni chiar daca e si iubita lui de fata. Ce pot face?

2 răspunsuri:
| AndreescuMMO a răspuns:

Sa-ti vezi de treaba ta, nu te baga tu peste ei mai. pentru ca el este smecher si pe tine te considera ca pe o "roata de rezerva" atunci cand relatia lui "face pana " cu acea fata... o sa o schimbe cu tine happy deci mai bine vezi-ti tu de treaba ta sunt destui baieti care vor sa inceapa relatii noi( daca vrei relatie) daca nu asteapta printu pe cal alb smug poate intr-o zi isi va face aparitia laughing

| TPMSFT a răspuns:

Daca e cu aia dar se comporta cu tine de parca ati fi mai mult decat prieteni inseamna ca nu stie ce vrea si e cam riscant! Ex:daca incearca sa fie si cu tine si vede ca nu esti de el o sa te puna in situati in care este si aceea fata in prezent!
Gandeste-te bine!