| IamNiemand a întrebat:

Imi place un baiat. Cum pot sa vorbesc cu el ( despre ceva interesant). Ajutor va rog!

Răspuns Câştigător
| silence a răspuns:

Buna angela happy
pai poti sa il abordezi in stilul asta.: " hey buna ce faci. si apoi sa te dai in vorba cu el. si cand vorbsti cu el sa fii cat mai naturala si fara emotii. sa il privesti intensbatting eyelashes
Ai putea sa vorbesti despre iubirile din scoala primara, despre prima iubire(daca ai avut-o pana acum), despre un film bun, despre scoala, despre ce melodii preferate va place, doar sa nu le zici pe toate deodata laughing ca iese fum. Sa fii sincera cu el si emotiile sa ti le lasi acasa.Fii cat de posibil naturala dar si originala. Poti vorbii cu el verzi si uscate numai sa nu ai emotii si sa nu iti iasa pe gura prea multe ca apoi sa regreti ceea ce ai spus.Incearca sa vezi ce ii place lui intereseaza-te despre asta si el o sa vada ca va potriviti. fundita?

6 răspunsuri:
| SperanteSpulberate a răspuns:

Pai, gasiti-va un subiect comun si discutati despre el, gasiti-va activita comune, hobbyuri despre care sa discutati! Sper ca te-am ajutat!
Bafta si Craciun Fericit!

| MIM a răspuns:

Intereseaza'te daca practica vreun sport sau daca il pasioneaza ceva anume...
si spune'i ca ai vrea sa afli mai multe despre acel lucru...si daca e baiat bun o sa't povesteasca.si poate o sa se creeze vreo legaturathinking
vedeti voi:-J
succes:*

| SEAL a răspuns:

Depinde de IQ lui

| pisicuts a răspuns:

Pai in primul rand depinde ce relatie aveti. daca sunteti amici daca va cunoateti bla blachatterbox dar banuiesc ca nu prea aveti o relatie apropiata. incearca sa gasesti momentul potrivit si deschide un subiect pe care il intereseaza pe el mult. afla ce hobby-uri are si informeaza-te sa creada ca te intereseaza si pe tine acel subiect si ca aveti lucruri in comunhappy...eu asa as face. sper sa te ajute sfatul meu. succes:*happy

| ThinkPinkBb a răspuns:

Ce chestie ciudata...si mie imi place de acelasi baiatlaughing... Ce mai faci a 2-a parte a Anei?kiss

| FytzZaA a răspuns:

Ai putea f usor sa te bagi in seama cu el.de exemplu ai putea sa faci o gluma.sigur iti va raspunde daca are si el umorwinking:*