| MSDY a întrebat:

Imi place un baiat de la scoala. amandoi suntem timizi. amandoi nu prea vb unul cu altul. insa in ore, ne uitam unul la altul. de fapt tot timpul facem asta.iar din acest motiv stiu ca ma place.eu vreau sa aflu cum sa fiu iubita lui.cum?!

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu poti sa fi iubita lui daca amandoi sunteti timizi si va uitati unul la altul fara sa vorbiti, baga-te mai mult in seama cu el

| RAY a răspuns:

Msdy daca nu vorbesti cu el nu vei vi nimic mai mult decat o colega inteleg e timid dar nu mori daca il saluti e asa greu sa spui buna cmf, pana la iubire mai e mult, ce simti tu e doar atractie fizica

| Danysan a răspuns:

Trimeite-i biletele cu avioane fara sa vada.Sau mesaje pe tel daca faci si rost de nr lui. Apoi suna-l dupa ore si vb cu el sincer. Daca e oki scoate-l undeva in Oras.Sau bate apropouri legate de asta ca sa o faca el.

| carmenanca a răspuns:

Comunicarea este cea mai importanta! deci treci la treaba si lasa timiditatea ca in astfel de situati nu e deloc constructiva :* te pup si bafta cu baiatul!

| MSDY explică (pentru carmenanca):

Mersi! sper sa ma ajute sfatul tau

| AndreeaRaluca18 a răspuns:

Ii poti propune sa iasa cu tine si cu cativa colegi / prieteni de ai tai si asa veti putea comunica doar nu o sa iesiti in acelasi grup si nu veti schimba nicio vorba, la scoala timiditatea e mare sunteti inconjurati de prea multe persoane si asa nu vezi ajunge innicaieri.

| Draghici_Florin_1979 a răspuns:

Daca eai pune antrbare, cu siguranta e ok, Salutal mereu cand te gasesti cu el,
An acel tinp vezi si tu an ce fel raspunde
Daca si lui ai place de tine ati va rspunde frumos
Poti continua cu antrebari ceva la ce va
pricepi voi, tineti discutie de diverse lucrur si vet ajunge prieteni,
Dupa care toate devin del
inprovizo, Bafta si supces,