anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place un baiat foarte foarte mult, pot spune ca il iubesc, dar el are iubita de foarte mult timp.Nu stiu cum sa fac sa ma vada si pe mine, il cunosc, dar nu vorbim prea multe, doar ne salutam, il stiu de foarte multi ani si ne vedem in fiecare zi, adica il vad, dar el nu ma vedecrying
P. S pe el nu prea l-am vazut cu iubita lui, doar pe la nunti si atat, in rest ii singur

Răspuns Câştigător
| anonim_1471 a răspuns:

Stiu cum e,si eu traiesc momentan aceeasi poveste! chiar sambata v-a trebuii sa merg la un majorat si v-a venii si el cu prietenacrying. doar ca la mine e diferit,el stie ca il plac,mi-am facut curaj si i-am zis! dar nu s-a schimbat nimic! incearca sa faci rost de id-u lui sau nr de tel, si pur si simplu spune-i! incearca sa ii dai cat mai multe motive ca il placi, iar apoi spune-i! are doar 2 variante:1, ori se desparte de prietena si ve-ti incepe sa va cunoasteti, sau 2:te va refuza intr-un mod penibil,fiind neindiferent(asa cum mi se intampla mie in fata).dar iti spun ca majoritatea baietilor care nu baga in seama fetele,sunt cu nasul pe sus, si se cred importanti. sper ca nu e si cazul lui. Oricum, bafta!

1 răspuns:
| Bebe_9747 a răspuns:

Daca are prietena nu cred ca ar trebui sa te bagi sa ii desparti. punete in locul ei si gandeste-te daca ti-ar placea sa patesti si tu asa ceva... mai bine ai incerca sa nu te mai gandesti la el...