Da da..."pisica blanda zgarie rau" nu-i oferi totul pe tava ca s-ar putea sa profite... pune-l la incercare.nu-i da nici un semn cateva zile... daca te cauta sau se intereseaza de tine. e clar. te place. daca nu... ori e chiar prea timid ori nu prea are nimic de gand in legatura cu "voi"...
succes! sa ne zici ce se intampla:*:*:*
La varsta asta trebuie sa fii tu inasti in asa fel incat sa-l faci pe el sa fie interesat de tine, daca i-ai spus ca-ti place de el, tinzi sa strici totul... Unui baiat ii place sa lupte pentru o fata, nu sa o aiba usor, ca se satura repede.
Spor!
Ce ai pute face? pai... dca vrei sa vezi dca intr-adevar t iubeste...nu mai vb cu el 1 saptamana...sa vezi cum raspunde la aceasta provocare...anunta-ma si p mine dupa ce primesti verdictul... apropo... unii baieti sunt mai timizi indiferent de varsta.eu sper ca el sa nu fie prea "timid"
Ma surprinde ca e mai timid, din moment ce e mai mare decat tine... dar totusi tu incearca sa nu il mai intrebi daca te plece sau daca vrea sa fiti impreuna... ii arati ca il placi fara sa ii spui si iti vei da seama ca el se va obisnui cu tine si va avea curaj sa recunoasca in cele din urma. Fa tu primul pas! parerea mea
Hmm... ia ignora-l 1-2 zile sa vezi cum reactioneaza sau pune l la incercare cumva nu vb cu el salutal si atat dac te place cu adevarat o sa-ti dea el un semn daca nu... ps:e o parere nu trebuie sa faci ce zic eu, iti urez multa bafta
Geo2969686 întreabă: