| Chocolattex3 a întrebat:

Imi place un baiat pe care îl cunosc de câteva saptamâni am vorbit am ieșit pe afara ba chiar sunt si in trupa lui.Totul a început într o zi când un prieten mi a facut cunoștință cu el.Atunci parca s a aprins un beculet, îl credeam dragut.Dar in timp ce am ieșit afara mi a ținut umbrela imi deschidea usile ma lasa mereu sa merg înaintea lui si se purta frumos cu mine.O prietena de-a mea l a intrebat daca ma place după ce acesta a aflat ca eu îl plac si el a zis ca nu prea ma place așa de mult adica îl atrag. putin dar nu îndeajuns sa fim împreuna.Ce sa cred? In momentul asta nu stiu ce sa fac

1 răspuns:
| LadyDeeXx a răspuns:

Draga, eu zic sa o lasi mai moale... vezi cum se comporta cateva zile cu tine si pe urma daca ramaneti singuri, intrab-l ce simte pentru tine si ce vrea de fapt de la tine. Intreaba-l daca te vede ca pe o prietena sau ca pe o iubita? Daca nu vrea sa raspunsa, lasa-l in pace, nu insista. Asteapta pana cand o sa fie el decis si pregatit sa iti raspunda. Pana atunci, incearca sa ii dai putina libertate si sa nu stai asa mult prin preajma lui, pentru ai acorda timp de gandire. Sper ca te-am ajutat. Fundita?puppy dog eyes