| TheVampiresDiaries2012 a întrebat:

Imi place un baiat si el ma place am fost si impreuna de mai multe ori dar prietenele mele tot timpu au gasit cate un motiv sa ne desparta pentru ca erau geloase...cum pot sa fiu si cu tipul pe care il iubesc dar fara sa-mi ranesc prietenele?

2 răspunsuri:
| koryna_8349 a răspuns:

E cam greu sa le faci la toti pe plac dar totusi daca vrei sa fie tot bine si daca tu ai increde si iubire totala catre acel baiat nu ar trebui sa crezi motivele prietenelor tale si sa le dovedesti ca nu e nimic in neregula cu baiatul acela, ai mai putea sa incerci sa-i faci prieteni!

| DeCe a răspuns:

Ce tampenie, cine sa va mai inteleaga pe voi.Pai daca prietenele alea ale tale ti-au facut rau, pentru ce mai vrei sa nu le ranesti? Uite, sfatul meu este urmatorul. Stai cu prietenul tau si explica-i despre prietenele tale, ca sa inteleaga cum sta treaba si ca ele vor sa va desparta iar atunci daca prietenul tau tine la tine nu ii va mai pasa ce zic ele si vei fi tot timpul cu el fara ca nimeni sa va desparta. Iar in ceea ce tine de prietenele tale, nu le faci nici un rau...sau chiar daca le-ai face (sa zicem), sa nu iti pese, doar le arati ce inseamna sa faci rau la cineva, trebuie sa simta si ele asta.