anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place un baiat, si el pe mine.Ne cunoastem de putin timp.Toate fetele din scoala il plac, dar el pe mine. Mi-e frica sa fiu cu el pentru ca sunt cateva fete care m-ar omori daca as fi cu el+ca el are experienta, iar eu nu am mai avut un iubit.

7 răspunsuri:
| justdanceklihkuugiuhb a răspuns:

Nah...nu te omoara nimeni, poate le va fi ciuda si vor incerca sa se dea la el cand esti si tu prezenta...laughingdar daca tu vrei sa fi cu el si el cu tine nu are de ce sa-ti fie fricahappyenjoy himlaughinghappy

| Nic0L a răspuns:

Si. pai fale in ciuda fetelor:->aratale ca tu esti cea care a castigat"trofeul" fara prea mult efor. happy si stai calma. toate se invata la timpul lor ce daca el are experienta o sa ai si tu happysi nu cred ca asta ar fi o problema."cobinate" mai repede cu el sa moara lumea de ciuda. laughing hai ca ma fac si manelista:*:*:*:*si bafta

| Bianca_3626 a răspuns:

Hei.Nu prea cred ca te omoara.bine e cam ''periculos'' sa zic asa sa fii cu un baiat popular pentru ca unele fete se pot lua de tine sau in cel mai grav mod sa una pe cineva sa te batawinking
Impune-i cateva reguli baiatului.Sa nu se uite dupa alte fete si spune-i ca el ar fi primul tau prieten. Oricum se vor lua multe fete de tine stiu din propriaa experienta!
succes!

| mirella25 a răspuns:

De ce sa-ti fie frica de niste... fete " fara cap"? Arata-le ca tu esti mai tare decat ele, ai curaj si abordeaza-l tu, asta daca vrei sa nu ti-l ia alta...happy

| eu..sh doar eu a răspuns:

Probabil nu te va omori nimenioh go on
dar spune-i baiatului ala ca iti place de el
doar asta conteaza.sa va iubitsi.deoarece iubirea face minuni
si asa se vor rezolva toate probleme
sh veti gasi voi o solutie ca sa fie bine. good luckwinking
funditaaa?big grin

| Libelle a răspuns:

EXACT! Doamne ce pot sa iti faca fetele? banuiesc ca sunt niste invidioase cu care nu te intelegi prea binehappyiar daca iti sunt prietene or sa inteleaga.Eu de la un timp am incetat sa imi mai pese de ce zice lumea, e cel mai bine...
Si ce daca el are experienta? Ai prefera sa fiti un cuplu de doi mototoli? Lasa ca e mai bine asa, si pana la urma toate fetele trec prin asta odata in viata deci iti zic eu ca nu refuza bunaciunea aia de baiat. Traieste-ti viata!

| ANoNim_7814 a răspuns:

Cine sa te omoare mahlaughing doar daca vine din mormant hitler cine sa te omoarelaughing vin la tine cu tupeu.bau direct palmalaughing)

glumescoh go on
nu te omoara nimeni laughing
sa mi l zici mie pe alealaughing
da sa
imi zici si unde stau
laughing
glmoh go on
deci nu dc sa iti fie frica calma.si daca nu ai avut iubit.sa ii spui.
straight face
ca pana al urma o relatie se bazeaza si pe incredere intr'un procent foarte mare:X
deci relaxwinking
si:X o relatie frumoasa:X day dreaming