Nah...nu te omoara nimeni, poate le va fi ciuda si vor incerca sa se dea la el cand esti si tu prezenta...dar daca tu vrei sa fi cu el si el cu tine nu are de ce sa-ti fie fricaenjoy him
Si. pai fale in ciuda fetelor:->aratale ca tu esti cea care a castigat"trofeul" fara prea mult efor. si stai calma. toate se invata la timpul lor ce daca el are experienta o sa ai si tu si nu cred ca asta ar fi o problema."cobinate" mai repede cu el sa moara lumea de ciuda. hai ca ma fac si manelista:*:*:*:*si bafta
Hei.Nu prea cred ca te omoara.bine e cam ''periculos'' sa zic asa sa fii cu un baiat popular pentru ca unele fete se pot lua de tine sau in cel mai grav mod sa una pe cineva sa te bata
Impune-i cateva reguli baiatului.Sa nu se uite dupa alte fete si spune-i ca el ar fi primul tau prieten. Oricum se vor lua multe fete de tine stiu din propriaa experienta!
succes!
De ce sa-ti fie frica de niste... fete " fara cap"? Arata-le ca tu esti mai tare decat ele, ai curaj si abordeaza-l tu, asta daca vrei sa nu ti-l ia alta...
Probabil nu te va omori nimeni
dar spune-i baiatului ala ca iti place de el
doar asta conteaza.sa va iubitsi.deoarece iubirea face minuni
si asa se vor rezolva toate probleme
sh veti gasi voi o solutie ca sa fie bine. good luck
funditaaa?
EXACT! Doamne ce pot sa iti faca fetele? banuiesc ca sunt niste invidioase cu care nu te intelegi prea bineiar daca iti sunt prietene or sa inteleaga.Eu de la un timp am incetat sa imi mai pese de ce zice lumea, e cel mai bine...
Si ce daca el are experienta? Ai prefera sa fiti un cuplu de doi mototoli? Lasa ca e mai bine asa, si pana la urma toate fetele trec prin asta odata in viata deci iti zic eu ca nu refuza bunaciunea aia de baiat. Traieste-ti viata!
Cine sa te omoare mah doar daca vine din mormant hitler cine sa te omoare vin la tine cu tupeu.bau direct palma)
glumesc
nu te omoara nimeni
sa mi l zici mie pe alea
da sa
imi zici si unde stau
glm
deci nu dc sa iti fie frica calma.si daca nu ai avut iubit.sa ii spui.
ca pana al urma o relatie se bazeaza si pe incredere intr'un procent foarte mare:X
deci relax
si:X o relatie frumoasa:X
ale0409 întreabă: