| Meyourfriend1234 a întrebat:

Imi place un baiat si nu stiu ce sa fac. Va povestesc intreaga situatie imediat.
Deci. Am fost impreuna la gradinita si il plac de atunci. El e cu un an mai mare si suntem la aceeasi scoala. Nu prea ne vedem. Acum cateva zile a fost ziua mea. M-am dus la clasa lui sa le dau bomboane la cateva fete. Insa, el a venit si a strigat "BOMBOANEEE" si nu am putut sa il refuz. Au mai venit si altii sa ia si le-am dat pana la urma aproape la toti. Mi-au mai ramas vreo zece si i le-am dat lui. Apropo, cand i-am dat prima data bomboane, m-a luat in brate si m-a pupat pe toata fata ♥️. Mai putin pe buze, normal. I-am dat mesaj cu "Mai vrei bomboane rolling on the floor?" si am mai vorbit un pic chestii banale, dar parea ca nu prea vrea sa vorbeasca, deci l-am lasat. I-am oferit ironii fine, sarcasm dragut si glumite, dar si expresii inteligente. Asa, la scoala, nu prea ne zicem nici buna, foarte rar. Dar ne aruncam niste privire incredibile. Ne holbam unii in ochii celorlalti cam 20 de secunde de fiecare data. El e tipul cool al scolii, si eu sunt, dar unii cred ca sunt prea fitoasa. Mie mi se pare ca ne asemanam, dar nu stiu sigur, nu il cunosc 100%. Dar stiu ca il plac. Ma place si el? Daca nu, ce pot sa fac ca sa ma placa? Si ce sa fac ca sa imi trimita mesaje mai des? Mai exact, ce sa fac ca sa fim foarte apropiati? Nu cred ca pot avea un iubit, dar totusi il vreau aproape. Va rog raspundeti doar daca aveti ceva bun de zis. Dau fundite, voturi, orice vreti, doar ajutor, va rog. Multumesc!

8 răspunsuri:
| missfatadelatara a răspuns:

O sa se termine ca în cărți.

| Meyourfriend1234 explică (pentru missfatadelatara):

Adica?

Te roog, am nevoie de mai multe informatii. Da-ti cu parerea si explica-mi cu exactitate care e treaba si ce se va intampla.

| missfatadelatara a răspuns (pentru Meyourfriend1234):

Ajungi la scoala, îl saluți dacă îl vezi, îl întrebi ce face.
El îți răspunde, eventual începe ora, aștept pana se termina, ieși pe hol, îl întâlnești "din intamplare".
Mai vorbești ceva, de școală sau despre ce ii place (sport, fotbal chestii), începe ora.
Ziua se termina, te faci ca nu-l vezi, pleci acasă, pe drum ii dai mesaj 《cf mergi acasa- sau vezi tu cum scrii》ca doar "nu l-ai întâlnit".

După câteva zile ii propriu sa ieși la un suc cafea unde vrei. Dacă accepata ai șanse, daca nu, adio.

Dar din ce ti-am zis crezi ca ma place?

Ca prietenă. Încă nu te vede ca iubită.

Sa ii mai dau mesaj?

Da, dar fa cumva sa nu para ca esti disperata