| MihaiAlecu a întrebat:

Imi placea mult de o fata, care mi-a fost cel mai bun prieten pana acum cateva zile..totul a inceput acum o saptaman cand am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine,ea ea spus da, si chiar am crezut ca vorbeste serios. Dupa cateva zile, mi-a spus ca un prieten de al meu a intrebat-o daca suntem impreuma si daca chiar am crezut-o atunci..atunci mi s-a rupt inima..nu stiu, simteam foarte mult pentru ea, iar ea si-a batut joc de tot. Acum parca sunt suparat dar parca simt ca inca as vrea sa ramanem prieteni...ea insista sa ramanem prieteni, dar a inceput sa rada cand i-am zis ca vorbeam serios. Ce trebuie sa fac?

6 răspunsuri:
| RoryM a răspuns:

Pentru moment poate ar trebui sa lasi lucrurile asa cum sunt.
Stiu sentimentul ...in care tu vorbesti serios si ea ti-l ea in ras.Te asigur ca stiu.Am patit-o si eu.
Mdaaa am ramas prieteni.
Dar desigur nu am mai fost acei 2 prieteni apropiati cum eram inainte.
Si asa a ramas treaba.
De la un timp am inceput sa vad lumea cu alti ochi.
Daca esti prea bun te ia lumea in ras.Asa ca cel mai bine fac lucrurile in felul meu.
Eu iti spun din propia experienta.
Decizia este doar a ta.

| MihaiAlecu explică (pentru RoryM):

Nu stiu ma streseaza cu mesaje gen "scuze, imi pare rau...a mai fost un incident cand ne am certat si cica a inceput sa planga ca tine la mine... faza e ca nu stiu de ce imi pasa asa mult, de obicei o dadeam in *** si gata.dar nu imi pot lua gandul de la ea.

| RoryM a răspuns (pentru MihaiAlecu):

Nu iti poti lua gandul de la ea pentru ca tii cu adevarat si nu vrei sa o lasi balta.Dar ea nu a stiut sa aprecieze asta. sad
Dar puteti fi prieteni din nou.Dar sunt sigura sau nu mai cred ca va mai fi totul ca inainte.
Tu ce ai spune daca ea ti-ar spune:''-Ai vrea sa mai incercam o data, imi pare enorm de mult pentru ce s-a intamplat?''

CE AI SPUNE?

Mi a adresat deja aceasta intrebare si i am zis " daca bei clor, putem sa ramanem prieteni".voi incerca peste o saptaman sa vorbesc cu ea, pentru ca acum ma enerveaza la maxim.

| RoryM a răspuns (pentru MihaiAlecu):

Da...poate este mai bine pentru un moment.
Iti urez succes altceva nu pot face
Poate mai vorbim ^_^

Daca e raspund la threadul asta peste ceva timp, cya later