| MariaCartoafa14 a întrebat:

Imi poate da cineva exemple de moduri de a slabi rapid si ieftin?

Răspuns Câştigător
| keepcalm99 a răspuns:

Ai doua variante:
-varza calita+abdomene si alergat
-sport (diferite exercitii) si alimentatie regulata (trebuie sa contina proteine, carbohidrati si mai putine grasimi). Sper ca ti-a folosit la ceva raspunsul meu. Bafta!

| Cosmin86 a răspuns (pentru keepcalm99):

Un raspuns la fel de CRETIN ca si intrebarea.

"ieftin si rapid " = aberatie de copii mici pampalai, cu capul in nori

6 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Alevia Complex de slabut forte sau visislim...dar mai bine alegi gimnastica, dietele sanatoase si exercitiile cardio.:d

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum ( respectiv dacă eşti fată sau băiat ), pentru ca să vedem dacă/cât este necesar să slăbeşti.

INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...

Toate cele bune!

| Dobrin_Maria_1999 a răspuns:

Rapid ar fi dietele, dar odata intrerupte te ingrasi la loc.
Fa sport si nu exagera cu grasimile, dulciurile( cremele au margarina si te ingrasa)

| Vadavoiu_Carina_Elena_2000 a răspuns:

Nu manca seara. Sau doar fructe. Dimineata trebuie sa fie bogata in proteine, astfel nu-ti va mai fi foame pe parcursul zilei. Eu de ex beau un shake de banane si ma tine toata ziua. Renunta la paine neaparat. Evita pastele, cartofii, sau combinatia paste-paine. Alimentatia e cauza principala a asimilarii de grasimi si trebuie controlata. Vorbeste cu ai tai sa nu mai faca mancaruri grase, sa te ajute sa arati fain. Apuca-te de un sport sau fa abdomene acasa. Sunt foarte importante. o data la doua zile sau si mai bine, in fiecare zi, cateva abdomene, alergat putin pe afara, intr-un parc, sarituri. 15 -30 min pe zi si in cateva saptamani vor fi vizibile efectele. :*

Întrebări similare