Pai. un motiv poate fi colectivul si anume, daca cateva persoane din colectiv fumeaza, le influenteaza si pe celelalte.
Un alt motiv ar fi pentru a impresiona. unele persoane cred ca este ceva extravagant sa fumezi deci, pentru a creste in ochii prietenilor.
Unii dau in vicii datorita vietii din familie: parinti divortati, lipsa unui parinte.
cam astea zic eu ca sunt motivele
Ca sa cunoasca lume' noua, sa fie populare, si sa fie " cul", ca toate proastele trag) dar nu de unde trebuie daca ma intelegi
Iti spun eu de ce
pentru ca in Romania nu prea mai exista acea "feminitate"
adica mai des vezi fete care se imbata in ziua de astazi decat baieti care sunt beti
nu cred ca mai e asa cum trebuie, totul o ia razna: baietii devin gay, fetele lesby (scuze de limbaj dar E PE BUNE )
In ziua de azi. fumezi => esti tare (parerea unora), si multi se ghideaza dupa asta. Anturajul prost ar mai fi una din cauzele acestei probleme.
Pai eu am 14 si nu am fumat, nu fumez si nu voi fuma
Sincer cred ca copilaria este cheia. Traumele suferite in copilarie afecteza foarte mult adolescenta
Unii oameni o fac sin mandrie, din curiozitate, pentru a nu se simti mai prejos decat cei care fumeaza, pentru a isi arata rebelitatea etc...Sincer cred ca un copil poate fi fericit doar daca in copilarie parintii se ocupa foarte mult si nu le provoaca traume. Sper ca ai inteles ce am vrut sa zis
TOATA lumea stie ca fetele fumeaza doar pentru a parea mai smechere si pentru a da bine in ochii baietilor.Pe mine asta ma dezgusta total si mi se pare o prostie sa fumezi si sa irosesti atatia bani degeaba! (funda?):*
Eu am 13 ani si nici n-am pus gura pe tigara. Chiar nu stiu ce le`o apucat. Probabil ca ii ca la mine la scoala. Toti baieti si unele fete mai cunoscute fumeaza si daca fumeaza si ele is considerate mai grozave
Pentru ca li se pare cool si nu isi dau seama ca nu fac altceva decat sa isi distruga sanatatea
Pai eu stiu, ca sa fie in pas cu moda la unele ca na daca nu fumezi nu esti "vazut bine" in unele situatii.Altele o fac din plictiseala, ori din cauza a prea multi bani, ori.fiecare cu cheful ei.
Toate raspunsuri bune
mai astept
oricum funda nu stiu cum o voi da toate fiind raspunsuri bune