| Blackmetal550 a întrebat:

Imi poate explica cineva cum as putea sa imi controlez 100% mintea? Nu mai vreau sa imi fie frica, nu mai vreau sa imi fie rusine sau sa nu am incredere in mine. Vreau sa fiu un castigator si sa stiu sa tin capul sus si cand pierd. Imi puteti recomanda niste carti/documentare/sfaturi in legatura cu puterea gandului/constient-subconstient?

3 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Nu stiu daca poti sa-ti controlezi mintea, dar poti sa incerci sa nu-ti mai pese asa de mult de ce spun altii despre tine. Daca ai "low self-esteem" atunci e o micuta problema, dar poti sa treci si peste asta. Adica daca eu am reusit, poti si tu. Gandul ca nu-ti pasa despre parerea altora ajuta mult in acest caz, dar nu pana ajungi la concluzia ca criticismul constructiv trebuie ignorat sau ca parerea ta e mai importanta decat a altora. E o linie subtire intre a nu da importanta la ce spun altii despre tine si a fi obraznic fata de altii pentru ca nu-ti pasa de ceea ce spun.
E ok sa te vezi mai intai intr-o lumina buna si sa-ti spui ca esti mult mai bun decat crezi, si sa-ti vezi calitatile si chiar si defectele. Odata ce iti recunosti defectele si incerci sa te accepti asa cum esti, si sa incerci sa corectezi acele defecte pentru ati imbunatati personalitatea, o sa observi ca o sa te iubesti mai mult si o sa iti fie mai usor sa te vezi ca un castigator. Mai adauga si putina incredere si o sa vezi ca o sa mearga. Dar sa nu treci pe teritoriul "nesuferitilor", ca exista si acea specie care crede ca sunt mai buni decat toti si sunt ingamfati si increzuti si nu iese nimic bun din a avea acel trait la personalitate.

| Dismally a răspuns:

Asta se intampla pentru ca ai o parere foarte proasta despre tine, ar trebui sa te uiti mai mult la calitatile pe care le ai nu la defecte. Ai incercat vreodata sa te analizezi cu atentie, sa vezi care sunt calitatile tale?
Asculti black metal? happy

| Patriotul2689 a răspuns:

Citește Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel, capitolele 7 și 8, pentru a afla răspunsul. Doar prin Hristos putem învinge păcatul, având astfel 100% control asupra noastră.