Bucurestiul este copilaria mea parca, cand ma dau jos in taxi in fata blokului [la matusimea] tot bucurestiul imi surade, parcul circului de peste drum parca ma cheama... ador serile e irna. cand mergem prin cismigiu, multe lumini si aglomeratzie...
magazinele mereu iti fac asa cu ochiul... si dupa o zi lunga te opresti la un restaurant...
mie una aglomeratzia imi place la nebunie!
foarte fumos bucurestiul asa cand il cunosti de aproape!
Pinky, bucurestiul este minunat.chiar daca sp unii ca este poluat nu este asa.aglomeratie este, recunosc dar in bucuresti sunt vreo 7 malluri si sunt hotele incepand de la 2 stele pana la 7 stele.La buc sunt multe saloane de infrumusetare si sunt multe restaurante de vis
Mihaella, sa-mi arati si mie hotel in tara de 6 si 7 stele :) Singurul hotel de 7 stele este Burj Al Arab din Dubai, de 6 nu exista iar de 5...gasim in fiecare capitala. Revenind la intrebare, uite un site http://www.sapteseri.ro/
Bucurestiul e super.
DAR - in legatura cu aglomeratia - criminal intre 16-18 in centru.
6 mall-uri: Afi Palace Cotroceni, Plaza Romania, City Mall, Sun Plaza, Liberty Center, Bucuresti Mall(Vitan) [daca nu am uitat eu vreunul].
Restaurante - multe
Eu iubesc Bucurestiul si nu m-am muta din el nici sa imi dea unu o casa oriunde in tara
"E locu' unde câştigi apoi înveţi să pierzi singur."
"Bucureştiu' e locu' unde n-ai nimic când ai de toate."
"Locul unde faci venit fără şcoală."
"Un oraş cu prea multe feţe, cine vine trebuie' să-nveţe, că oricine-i judecat după aparenţe."
"Copile vinovate afişând pupile dilatate"
"Bucureşti e locu' unde dragostea devine stres"
"Locu' unde portofelu' tău coboară din tramvai înainte cu o staţie."
"E locu' unde de stai cu ochii deschişi tot te pierzi.", etc.