| SunshineSunrise a întrebat:

Îmi puteți da mai multe detalii va rog despre Universitatea de arte din București? As vrea acolo sa dau dar as dori sa îmi spuneți ce probe se dau? Și ce ajung mai departe ca meserie.
Va rog, detaliat. Și va mai rog ceva, îmi dați și mie va rog exemple de facultăți pe care le pot urma? Sunt pe filologie clasa a 12 a. In afara de drept, A.S.E, snspa.
Funda!

Răspuns Câştigător
| Lina1993 a răspuns:

Salut, eu am terminat facultatea de arte plastice din Iasi dar probele sunt la fel la fiecare facultate de arte din tara. IN primul rand sa stii ca probele sunt diferite in functie de ce profil alegi. Exista facultatea de arte plastice (pictura, desen, sculptura, design vestimentar, fotografie) exista facultatea de muzica (conservator) exista coregrafie, facultatea de teatru. toate astea sunt ramuri ale Universitatii de arte. Si in functie de profilul ales, ai de ales intre probe diferite. spre exemplu daca mergi pe arta plastica si vrei grafica de sevalet, cel mai probabil o sa ai ca prima proba sa desenezi un portret dupa model uman si la a doua proba sa faci o compozitie cu un anumit numar de personaje. Iti recomand sa mergi spre o facultate de arte numai daca ai talent si te pricepi, mai ales in Bucuresti e batalie mare pe locuri.

Răspuns utilizator avertizat
| Lina1993 a răspuns (pentru SunshineSunrise):

Sigur, ma gasesti pe Facebook : Alina Saruleanu. In poza sunt cu parul roz. Putem vorbi acolo mai multe, nu prea stau pe TPU ^_^

2 răspunsuri: