Buna, dar de ce sa renunti la iubire din cauza varstei? Ce daca e mai in varsta, altii sunt mai cv ca tine si sunt fericiti impreuna, nu te da batuta si nu asculta gurile rele, bucura-te de relatia ta cu el si lasa varsta mai ales daca zici ca arata mai tanar, ceaoo.
Poti incerca sa te imprietenesti cu el intai... sa povestiti, sa mergeti la un suc... sa va plimbati. Incearca sa-l cunosti mai bine si vezi daca-ti mai place dupa aia... Daca nu vrei sa faci asta... incearca sa-l eviti... si iesi cat mai mult cu alte persoane si prin locuri pe unde el nu umbla.
Ce conteaza varsta in fata sentimentelor.
Uita-te atent si vezi daca si el te place daca nu fa'l sa te placa
Nu conteaza varsta daca il iubesti si mai ales te iubeste si el eu una nu vad vreo problema
Succes!
Off...eu m-am indragostit de un barbat insurat...si mai in varsta cu vreo 30 de ani... dc iti faci griji daca nu are prietena? e tocmai ok... fa ce simti ca trebuie sa faci...sa nu iti pese de ce spun cei din jur...succes
Off...eu m-am indragostit de un barbat insurat...si mai in varsta cu vreo 20 de ani... dc iti faci griji daca nu are prietena? e tocmai ok... fa ce simti ca trebuie sa faci...sa nu iti pese de ce spun cei din jur...succes
Si eu am fost indragostita de unul cu vreo 20 de ani mai in varsta decat mine...ma simteam bine cu el, era mai matur aveam ce discuta cu el.nu renunta la iubire doar din cauza varstei, asta este o prostie.incearca sa vb cu el, mai ales daca sta si aproape de tine...vezi cum faci sa va vedeti la scara la "o tigare " :p
Nu as renunta, dar faza este ca de mult timp tot incerc indirect sa-i arat ca mi place de el dar parca el nu vede...sau nu vrea sa vada... poate nici nu-i place de mine...habar nu am, nu stiu ce sa cred...