| marmotavorbareatza a întrebat:

Imi puteti da niste sfaturi pentru par.? sa fie cand mai fin ..nedespicat si sa creasca mai repede

7 răspunsuri:
| FataAmintirilor a răspuns:

Salut! te pot ajuta happy cautam si eu pe TPU raspunsuri de genu`, dar nimeni nu imi raspundea secretele nu se vand sau scriu pe tpu...nustiu dc altii nu spun ce stiu dar eu vreau sa te ajut! pentru a avea un par fin si cu stralucire nu iti recomand sa folosescti produse. produse si iar produse care contin chimicale si tot felul de chestii care ii fac bine parului pentru o anumita perioada si dupa aia arata groasnic.cel mai bun tratament este cel cu ulei de ricin..se gaseste in farmacii este bun si pentru prevenirea varfurilor despicate. face parul matasos mai puternic din radacini, il face stralucitor! toate aceste doar cu eleiul de ricin..nu costa mult! eu am luat la 3 lei o sticluta si tot o folosesc! daca doresti sa iti spun cum se foloseste uleiul de ricin inteba-ma! happy

Am uitat sa precizez ca daca il folosescti la radacini, uleiul de ricin, ajuta mult la crestere parului! aaaa si inca cateva sfaturi: 1. Foloseşte un şampon folosit tipului tău de păr şi nu-ţi spăla părul mai des decât simţi nevoie( părul normal se spală de 2 ori pe săptămână )
2. Taie-ţi vârfurile o dată la 2-3 luni. Se zice că cea mai potrivătă oră să faci asta ar fi ora 4.
3. Încearcă să mănânci sănătos,
4. Încearcă să-ţi clăteşti părul cu apă rece
5. Masează-ţi scalpul 5 minute pe zi;
6. Încearcă să eviţi stresul;
7. Evită gelul, fixativul, spume..lucrurile de genul ăsta.
8. Evită să foloseşti pentru păr accesorii din metal;
Succes!
O zi frumoasă!

| marmotavorbareatza explică (pentru FataAmintirilor):

Spune`mi ...vad ca esti foarte dragusa

| FataAmintirilor a răspuns (pentru marmotavorbareatza):

Daa mersi....sa iti pun cum se foloseste uleiul de ricin?

Eu folosesc de doua ori pe saptamana ...ci anume marti ziua si vineri ziua. Il aplic pe varuri mai mult si dupa cateva ore(4-5) ma spal pe cap cu sampon de 2 ori si cu balsam o data. ca sa iasa cu totul uleiul din par! asta fac vinerea si martia.tu poti sa faci asta de 3 ori pe saptamana ..eu nu preae am timp :* te pup :*

| Ioana_Andreea_1993_VzuJ a răspuns:

Eu folosesc o masca naturala de vreo jumatate de an si chiar da roade. 2 linguri de ulei masline extra virgin ( sau daca nu ai, e bun si uleiul de floarea soarelui ), 2 linguri de miere de albine si 2 galbenusuri de ou. pentru a`i da parului un plus de stralucire, pentru a preveni matreata si pentru a diminua sebumul adauga si cateva picaturi de lamaie. Jumatate de ora trebuie sa lasi acest tratament pe par. Si nu uita sa te speli bine dupa. il poti folosi 1 data pe saptamana. parul oricum se despica ( de la spalat, foen, produse styling etc ), dar o data pe luna tunde`ti varfurile despicate si totul va fi in regula.pup

| FataAmintirilor a răspuns (pentru marmotavorbareatza):

Ti-au olosit sfaturile mele? oricum rezultatele se vor vedea peste 1 luna sau 2! succesc in continuare cu tratamentul cu ulei de ricin! si cu acele sfaturi pentru ingrijirea parului! happy