Buna, Sonia! Si eu voi implini 15 ani anul acesta si cred ca cea mai potrivita invitatie este cea telefonica deoarece nu conteaza estetica invitatiei, ci doar faptul ca vrei ca prietenii tai sa fie alaturi de tine de ziua ta. Daca chiar iti sunt prieteni nu vor tine cont de cum arata invitatia ci de faptul ca te-ai gandit sa-i inviti. Vor aprecia mai mult faptul ca te-ai gandit sa-i inviti.Pentru ca poti si sa nu faci invitatii, doar sa le spui ca vrei sa vina la ziua ta. Si daca chiar tin la tine, vor veni. Din cauza asta cred ca cea mai buna solutie e sa-i inviti prin telefon.Eu asa procedez.
Te pup! Si...La Multi Ani! Cand e ziua ta?
Sa-mi spui cum a mers cu invitatiile! Eu nu am mai facut invitatii scrise de vreo 2 ani!
@iri, ideile de acolo sunt bune, dar nu vreau o petrecere pentru printese daca ma intelegi.Implinesc 15 ani .
Pai depinde de caracter.eu sunt mai copilaroasa.ma rog.imi place sa ma prostesc. daca ar fi dupa mine.nu ar conta. pot fi si pentru copii mici. daar. e vorba despre tine.deci.nu stiu.cum vrei tu sa fie
Buna sorina!
In primul rand as vrea sa-ti urez la multi ani!
Asa, in legatura cu invitatiile.eu as zice sa le faci asa cum iti place tie. Sa fie cat mai originale...
Pa, pa o zi buna si o aniversare cat mai placuta!
@ mirunaioana sa stii ca sunt de acord, de ex, ziua mea e in vacanta si daca imi invit colegii nu prea am cum sa le dau invitatii, stii?