| MariusCosmin94 a întrebat:

Imi puteti da si mie ceva sfaturi sau sa va dati cu parerea ce ar trebui sa fac sa ma integrez si eu mai bine in grupuri de prieteni, sunt mai timid si de obicei nu vorbesc prea mult sperand sa nu ma fac neplacut vorbind aiurea. De obicei ies cu colegi, prieteni, nu refuz o invitatie dar pentru ca sunt prea timid nu sunt invitat atat de des. Ce ar trebui sa fac ca sa ma distrez si sa am parte de distractiile adolescentei ca toti ceilalti... As prefera ceva sfaturi mai practice, nu teori de pe net caci le-am citit si nu m-au ajutat

1 răspuns:
| OmidaVesela a răspuns:

Timiditatea vine de undeva din interior. Probabil lipsa neîncrederii în tine și în ce faci. Încearcă să comunici mai mult. Va fi pe post de exercițiu așa încât să te adaptezi câtorva situații și evenimente. Dacă ai un punct de vedere spune-l și afișează-te/ Uneori ajută mai mult decât crezi. Poți să îți faci prieteni mai mulți așa ți să-i integrezi în cercul tău. Cu ajutorul lor vei începe să capeți încredere și să ai mai mult tupeu. Nu uita, Roma nu a fost construită într-o zi. Succes!
uite-te putin intr-o oglinda si intreaba-te singur ce vezi. si daca crezi ca vezi un las timid da-i doua palme dupa ceafa si spune-i ca n-are de ce sa fie timid pentru ca e barbat si are **** NU ***** big grin