| Chronicles a întrebat:

Îmi puteţi da şi mie nişte citate ale unor filosofi legate de viaţă, de pierdere, de vise?

4 răspunsuri:
| allex20n a răspuns:

Orice interes aratat fata de o boala si moarte nu este decat alta expresie a interesului pentru viata.
Viata seamana cu o poveste, ceea ce importa nu e lungimea ei, ci valoarea ei.
Fiecare crede ca traieste pentru sine, da cand colo, omul traieste pe pamant ca sa faca viata indeobste mai buna! Iar pentru binele omenirii face sa traiesti o suta de ani, ba si mai mult.
Trebuie sa stii cand se incheie o etapa din viata ta. Daca te incapatanezi sa ramai mai mult decat e necesar, pierzi bucuria de a trai si sensul vietii.
Pierderea unui prieten este ca si cum ai ramane fara un picior; timpul poate vindeca frica care a provocat-o acea rana, dar pierderea nu poate fi reparata.
N-am raspuns niciodata celor care mi-au facut rau, considerind ca e o pierdere de vreme.
Fericiti cei ce dorm fara sa se teama de vise.
Oamenii ne dau uneori vise dar viata le spulbera.
Cand viseaza omul e un zeu, cand gandeste, un cersetor. - ( ce adevar exprima asta...)
Fiecare viseaza necunoscutul si imposibilul in felul sau.

| Zeekon a răspuns:

Asculta melodia Parazitii - Fii pregatit
Te imbarbateaza pentru lumea dura de afara si de faptul ca tu nu contezi. Atentie, limbaj obscen, recomand sa o asculti cand esti singur(a) in camera.

| GrumpyCat a răspuns:

Nu sunt neaparat filosofi dar eu le gasesc a fi foarte interesante:
"Nu poti elibera prostii din lanturile pe care le venereaza." -Voltaire
"Poti inchide ochii dar nu poti stinge soarele." -Nicolae Iorga
"Daca dragostea ar putea vorbi, probabil ne-ar spune cat de mult o doare cand cineva renunta la ea."-Anonim
"Mai bine sa lupti pentru libertate decat sa fii prizonierul tuturor zilelor tale." -Bom Marley
"Nu poti uita fata persoanei care a fost ultima ta speranta."-Anonim.
"Iadul este gol. Toti diavolii sunt aici"- William Shakspeare
"Frumusetea este un blestem pe lume. Ne tine departe de a vedea realii monstrii din noi." -Anonim
"Ne omoram singuri incercand sa ramanem in viata."- cartea "Spulbera-ma"
"Cerul a coborat pe pamant, soarele si cerul pareau una cu pamantul, am ramas fara cuvinte tintuita de greutatea unui sarut." -Scriitoare romana [nu mai stiu cine]
"Nu e usor sa suporti viata cand esti treaz." -Cella Serghi, "Panza de paianjen"
Sper sa iti placa. :*