Poate ca pot sa plang,poate ca pot sa rad, da` oare pot sa vreau mai mult? am suflet, si nu-l vand!" [Maxiim`!]
Chiar daca eL nu o sa`Mi sp0ona " nOapTe bUna! ", sau pe sTrada " buNa! ". am o pRieteNa care ma suNa ca sa`mi sp0ona " nebunooo esti de 1000 de ori mai buna deCat tarfaa aia. pe care eL o suNa`! [Maxiim`!]
Vreau sa te fac sa ma vrei! Sa ma privesti! Sa ma atingi! Sa nu poti trai fara suflarea mea! Dragule... durerea ta e placerea mea!; x[Maxiim`!]
Azi nu`ti mai ramane decat sa-o privesti...pentru ca ieri ai pierdut`o!" [Maxiim`!]
te-ai intrebat vreodata cate ai putea sa pierzi daca ma dai la o parte si nu o sa ma mai vezi? Deschide ochii, vreau sa te privesti.mai sti cine esti? [Maxiim`!]
Si acum sunt sigura ca tu crezi ca sunt singura. Si crezi ca'i trista viata mea dar vreau sa-ti spun ca nu e chiar asa.`![Iubeesc; x:p]
Si iti multumesc ca m'ai facut sa vad ca nu esti ce'mi doresc. [Maxiim`!]
Ochii mei de nu vor sa te priveasca. E din vina ta ca i-ai facut sa te urasca!
eu rad cu tine` si glumesc iti dovedesc ca te iubesc` dar thu imi spui vorbe care ma ranesc
ce e cu tine de iti bati joc de mine? oare nu le convine ca stai prea mult LG mine` te iei dupa ei si nu e bine ajea te las sa ramai cu ei cu prieteni tai`!
Visam ca dragostea e simpla si trece Si nu te lasa rece cand IL vezi ca umbla cu zece. Crezi ca nimeni nu'ntelege? E doar in capul tau. Visam ca'i ultima oara si nu se'ntampla din nou!
Nu uita,ca tu ai ales sa te-ndepartezi,ti-am zis ca daca o faci nu o sa ma mai vezi, si in gand, raman doar cateva amintiri si cand te gandesti la ele uneori uiti sa respiri.
Viata merge înainte ce a fost a fost. Nu te poti abtine si nu îl poti uita, îl iertai mereu chiar daca îti gresea.
De`ai putea sa vii o clipa, sa ma vezi atat as vrea...si sa te convingi iubire, ce`a ramas in urma ta!
Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine, dar un singur lucru insa stiu, caci mi-e tare dor de tine`![Te Iubesc. Intelege`!]
fundita plis
Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/
Sper sa te ajute