Patricia Lynn-Norocul incepatorului
Joan Darling-Vis de dragoste
Elaine Raco Chase-Aventura riscanta
Janet Dauley-Mincinoasa
Janet Dailey-Mahon de vara
Judith Smith-Tortura indoielii
Donna Carlisle-Interludiu
Barbara South-Iubire capricioasa
Kelly Diamond-Infruntand tigrul
Carti din colectia El si Ea, colectia Romantic, colectia Roz; au cam 200 pag...Bafta!
Dama cu camelii de Alexandre Dumas fiul, Erich Sagal - Love Story, Floare Intunecata - John Galsworthy
O scrisoare de dragoste. e de fapt roman dar e foartee frumos crede-ma:X parca de la jurnalu o da nu mai stiu de cine e scris dar te duci la librarie cred si spui de o scrisoare de dragoste sper sa iti placa:* pupici:*
Da, Elevul Dima dintr-a saptea e frumoasa si poti incerca tot de acelasi autor (Mihail Drumes) Invitatie la vals. E interesanta si nici nu e foarte lunga. Merita citita.
Pai incearca cartile scrise de Sandra Brown, Dominique Noguez-dragoste neagra, Crane Caprice-Sunt aiurita si se ia!,
Al treilea cerc, scrisa de Amanda Quick; seria Twilight, Fiica tacerii o carte impresionanta dar de un alt gen de dragoste, Panza de paianjen scrisa de Cella Serghi, Tess of the D'Urbervilles o carte superba.
Ai putea incerca seria twilight.este cu mult mai frumoasa decat filmele.ai mai putea citi romeo si julieta sau maytrei. ultima concubina.si nu mai stiu.nu imi mai vin in minte acum.promit sa-ti mai zic cand imi amintesc.