| Jasmina900 a întrebat:

Imi puteti spune cu ce gresesc?
Eu cu o prietena de a mea ne-am certat cu o fata.Pe prietena mea o cheama (nu va pot zice) o voi semna A.Iar pe acea fata o cheama (nu o sa va zic)o s-o semnez x.Eu cu A am vrut sa facem un vlog.Si ne-am jucat adevar si provocare.Ne-a cazut sa urlam SUNTEM INDRAGOSTITE! Iar noi am rugat-o pe X sa ne filmeze ca sa o punem pe vlog.Ea a facut o fata foarte urata si am intrebat-o daca e invidioasa.Ea a zis ca da...Atunci A s-a scapat si i-a zis ca se baga intre mine si ea, vrea sa faca ce vrea sa facem si noi. Apoi cand am ajuns acasa am intrat pe facebookam discutat noi ce am discutat pana mi-a zis ca si ea va face un vlog cu o alta prietena a mea. Exacta fata aia cu care am eu trupa.Normal ca m-am infuriat.Si am rugat-o pe sora mea sa discute cu ea.Bla bla bla.A doua zi domnu invatator ne-a tinut morala si altele.Dar el nu stie cum se comporta X defapt...Si scuze TPU ca imi dezvaluii problemele dar acum simt ca sunt mai libera.
Si va rog ajutati-ma...
Fundita

Răspuns Câştigător
| Bunoiu_Roberta-Maria_1998 a răspuns:

Greşeşti ca nu laşi de la tine. Ignor-o pe X şi ai să vezi că nu se va mai întâmpla nimic. Nu-i mai arăta că îţi pasă şi că te doare.Asta îi place cel mai mult. Trateaz-o cu indiferenţă şi totul va fi bine.

1 răspuns:
| BogdanitzzaAnneMarrie a răspuns:

Stai ca nu inteleg.A a inceput sa faca un blog cu X?