Asa cum bine ti-a raspuns xxy raspunsul il ai doar tu
poate i-ai gresit vreodata
sau poate il iubesti atat de mult incat iti e frica sa nu il pierzi
vorbeste cu el orice ar fi
si stai linistita ca daca va iubiti veti trece peste toate
Pentru ca esti foarte sensibila si cu siguranta te ai atasat foarte mult de el cu siguranta dintr o greseala.aici tu ai gresit Bine nu ti o spun cu rautate ti am spus probabil din cauza faptului ca esti foarte sensibila smd.Cred ca ar trebui sa ti faci alt prieten si sa l uiti pe cel din urma,.ce zici poti?
Ei bine...il iubestisiasta e tot ce conteaza, poate ca tie frica sa nulk pierzi sau nu stiu are el ceva care t face saliubestiatat de mult.Cand il vezi si-ti vine sa plangi(din propria experienta)apropiete cat mai tare de el.AA si s-ar putea sa-ti vina sa plangi si din cauza emotiilor.Linistestete (si sa te intorci pe site sa ne spui cum a decurs totul)Bafta! funda:*?
XxY :
Mersi de raspuns
Galamaz :
oricat as fi de sensibila nu as vrea sa il las :O
deoarece il iubesc foarte mult
Si nu am nevoie de alt baiat decat de el
Bianca9422 :
aha
pai il iubesc mai mult decat imi iubesc parintii sau pe mine
sper
mersi de raspuns :*
thecat29 :
sincer nu stiu cei cu mine cand sunt cu el imi vine sa plang
ori de fericire ori mie teama sa nu il pierd
mersi de raspuns
Georgiana : esti sigura ca nu ma confunzi?
Eu nu stau in campina
Si in primul rand nu ma cheama Roxana.
Pentru.ca il iubestii ft multhh asta e solutia plangi de fericire ca il ai langa tine :d
Buna roxana ieri l'am vazut pe fostul prieten al tau in oras cu niste prieteni de ai lui si am batut apropoul despre tine dar nu mi-a zis nimic a tacut din gura...problema e ca astia din cartierul mogador campina nu prea stau cu fetele mai mult de o luna doua crede-ma ii cunosc ff bine incearca sa te abti cat mai mult cand il vezi sa nu plangi...