Buna!
Si mie imi place Nane foarte mult!
Nedy Serum
Cumicu
Bitza
Bullet
Andore
Nimeni Altu'
Ombladon
La Familia
Parazitii
BUG Mafia
Puya
Marijuana
:*
Cioko19... poti asculta si mecena...au niste versuri superbe.prin care te poti regasi...[cred:d]
Ms fantadelamaye...ascult si arssura dar nu in totalitate..doar unele melodii
Buna. tazy&kaye owe, teasta, brio, dutza, kst,, petrow, shushi, spike, buflet, parazitii, ombladon, bug mafia, sisu&puya, si cam atat imi vin acum in minte.
Ador Nanee : x.
deci:
Bullet, Mecena, Arssura, Justus, Adda, Agresiv ( geniali : x. ), Andore, Cosy Braila ( nu'i manelist ) ), Leasa Dragos. Da'Cruz feat Cosmina - pentru tine, Cumicu. si din pacate exista multi artisti de valoare in Romania necunoscuti.
sper sa-ti fi fost de folos:*
Ce-ti place la Nane? Mi-am scos discografia, dar n-am găsit nimic special.
Îţi recomand Veritasaga, Guess who, Gani, Vescan, Skizzo Skills (pentru flow).
Mecena, Arssura, R. A. C. L. A, Criss Blaziny, Marco, Nimeni Altu, Veritasaga, Teasta, Dudah, Racfm, Ombladon, Parazitii, Pretecst, Bitza
Spectrul de difuzare al sunetelor tacute, Veritasaga, Dagga, Complot subteran, Underground sound masters, Controlul tehnic de calitate, Eqinox(trupe) si la artisti Nimeni altu, Aforic, Underman, Carbon...si altii. Ultimii trei facand parte din cateva dintre trupele de mai sus. Pace
Incearca Flou Rege,Specii,Dragonu,Haarp Coord,Nimeni Altu,Doc,CTC, CIA, La Familia, Sisu Tudor, Parazitii...
robertaaarobi13245 întreabă:
Senny întreabă:
Senny întreabă:
Senny întreabă:
Senny întreabă: