Barbatul: - In sfarsit! Am asteptat asta atata timp! Femeia: - Vrei sa plec? Barbatul: - Ai innebunit? Nici sa nu te gandesti la asta.Femeia: - Ma iubesti? Barbatul: - Bineinteles! Tot timpul! Femeia: - M-ai inselat vreodata? Barbatul: - Doamne fereste! Bineinteles ca nu. Femeia: - O sa faci sex numai cu mine? Barbatul: - Sigur ca da. Cu orice ocazie. Femeia: - O sa ma lovesti vreodata? Barbatul: - Ai innebunit? Femeia: - Pot sa am incredere in tine? Barbatul: - Da! Femeia: - Iubitule! si acum, citeste de jos in sus
"Asi fi cautat eu pe internet dar am multa trebuie asa ca mai mult stau pe TPU si citesc intrebari sau dau raspunsuri..." Ăsta a fost un banc bun.
1.Era o fata de 14 ani si mama ei se gandea ca este timpul sa-i vorbeasca de sex si mai multe lucruri. Si mama ii spune : draga mea cred ca ar fi timpul sa vorbim despre sex si fata zice : da zi ce vrei sa stii?
2.Era o batranica si a iesit in fata blocului cu nepotii si unul dintre nepoti intreaba : bunico da noi de unde venim? la care bunica : pai barza va aduce, iar nepotul : dar vecinii nostri? bunica : tot barza si nepotu : bai da in blocul asta nu mai face nimeni sex ba?
3.Era un elev si se duce la cantina sa manance si singurul loc era langa un profesor se aseaza el acolo si profesorul ii zice : mai tu stiai ca porcul nu se intelege bine cu porumbelul, iar elevul ii spune : bine atunci eu am zburat de aici!
4.Un profesor se gandise sa le dea test la o clasa insa celui mai destept baiat s-a gandit sa-i dea un test mai greu ca sa vada daca e chiar atat de destept precum pare. Elevul scrie acolo scrie si a terminat profesorul vine ii vede lucrarea timp in care elevul iesise din clasa si profesorul ii scrie pe test "bou". Elevul se intoarce si spune : domn' profesor v-ati semnat da nota?
5.Definitia pumnului : pumnul este partea de vorbire care iti muta maxilarul la spate si raspunde la intrebarea mai vrei?
O fata si un baiat se plimbau pe strada
La care baiatul ii spune fetei:Uite! O Dacia Vito!
Peste putin timp. fata se adreseaza: uite! Un BW, Boule!
Anyta2000 întreabă:
mihdenis întreabă:
SweetGirl88 întreabă:
patrizia696 întreabă: