| Ionut102736 a întrebat:

Imi puteti spune va rog ce conportament e asta o fata m-a refuzat, dar tot continua sa se uite dupa mine? O mai prind cand se uita, ce e asta? Noi nu mai vorbim de 1 luna

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Te testează doar să vadă dacă chiar ești ce trebuie sau nu.
Și din moment ce nu insiști, ea încă vrea sa vadă un gest de la tine, cel puțin asta presupun

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Oamenii se uita de curiozitate sau pentru ca sunt enervati de privirile tale insistente.
Odata ce te-a refuzat, este clar ca nu te place, dar se uita ca sa-ti spuna indirect sa incetezi tu, cu urmarirea.

| Ionut102736 explică (pentru Violleta2022):

Enervata nu ar avea cum sa fie ca nici nu ma uit la ea, dar mai sunt momente cand o prind ca se uita la mine, eu nu mai am treaba cu ea

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ionut102736):

Ti-am spus, doar va urmariti unul pe altul din prviri, dar tu ai fost deja refuzat, deci nu se uita din interes la tine ci de nervi ca nu incetezi sa o mai urmaresti.

Spui ca nu mai ai treaba cu ea, atunci de ce stai cu ochii pe ea, de ce nu-i dai pace?

| Ionut102736 explică (pentru Violleta2022):

Ai dreptate, multumesc

| dullcat a răspuns:

Buna.Poate mai este putin interesata de tine sau de fapt ti se pare tie ca se uita?

| Ionut102736 explică (pentru dullcat):

Se uita la propriu mi au mai zis si prietenii mei

| dullcat a răspuns (pentru Ionut102736):

Nu cred ca prietenii sunt un reper bun.

| Ionut102736 explică (pentru dullcat):

Da stiu ce zici, dar mai sunt momente cand o vad ca se uita si dupa schimba privirea

| FindMyName a răspuns:

Poate nu vrea ceva prea mult între voi dar totusi te apreciază și este interesantă, dar nu pana în punctul a fi împreună.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Ba, sincer, sunt in aceeasi situatie, sunt coleg de clasa cu o fata cu care nu mai vorbesc din vara si o mai prind ca se uita la mine, parerea mea este ca ma crede dusman.