| JackieSue a întrebat:

Imi puteti spune, va rog, un text haios de "la multi ani"? Maine este ziua mamei.

Răspuns Câştigător
| Biencuta_5593 a răspuns:

Sa traiesti 1000 de ani si inca o viata, la multi ani, sa petrecem, sa bem pana dimineata.
La Multi Ani cu fericire sa pui mana pe iubire si cu curul pe bani sanatate La Multi Ani!laughing)
Un simplu La Multi Ani plin de noblete, acum ca m-am debransat si gandesc. la rece.
Sanatate La Multi Ani sa ai mai multi fani decat dusmani
Iti urez La Multi Ani si nu numai atat, sa nu mai mergi pe jos, sa-ti iei un BMW cat de cathappy
Tot cei bun tu sa primesti bani multi ca sa traiesti, o vila si-o masina o lopata pentru bani sanatate La Multi Ani!
Un la multi ani plin de emotii, iti doresc succes pe toate planurile vietii.
hai afara LA banca, suntem MULTI nu te asteptam ANI de zile! citeste ce e scris cu litere mari!
Traznite-ar fulgeru iubiri, lovite-ar zana fericiri, cu canciocu sa zidesti bani multi pe pereti si o mie de ani sanatate La Multi Ani!
Lumea toat?-i trec? toare, oamenii se trec? i mor, tu esti nemuritoare, La Multi Ani si mult umor.
Sa cresti mare si cuminte, multi ani de-acu-nainte, sa ai parte de fericire sanatate si multa iubire.
Te iubesc mai mult decat te-am iubit ieri, dar nu mai mult decat o sa te iubesc maine LA MULTI ANI!
Pentru ca tu esti un dar in viata mea, iti daruiesc toata dragostea mea la MULTI ANI MAMICO!
Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, s anatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

A mai inflorit un ghiocel in parul tau... dar asta, te face si mai frumoasa!
Iubirea ce straluceste in ochii tai ca un far in noapte, m-a ajutat sa gasesc de fiecare data tarmul...pe timp de furtuna; iubirea ta, mi-a dat ce am mai de pret:viata!
Si pentru asta, iti multumesc vesnic!
"La multi ani, iubita mama! La multi ani, iubite mame, de pretutindeni!"

Desi, poate fara sa vrea, sau poate, crezind ca asa-mi va fi bine, m-a ranit de multe ori...chiar,ireparabil o iubesc neconditionat; numai pentru faptul ca mi-e mama.
Poti avea oricite mame dar, mama ta... buna sau rea... e doar una!
D-zeu, spune:"respecta-ti parintii ca lungi sa-ti fie zilele tale pe pamint!" si ma gindesc totusi, ca "Judecator, e doar Unul!"
Imi amintesc vorbele ei:
"Nu vrei sa vii acasa? Nu vrei sa vii sa ma vezi? Cind n-am sa mai fiu, ai sa vii dar ai sa gasesti casa pustie; te vei aseza pe prag vei plinge, si-ti vei spune:"buna rea asa cum era dar ce buna era o mama!"
Ma tem de acele momente
Ei, sunt "radacinile"noaste

Bagherra, mi s-a facut pielea gainii cand am citit cuvintele tale, m-au emotionat, asa imi ziceau si-ai mei, sa vin acasa, ca nicaieri nu-i mai bine ca la ei
La multi ani, mamica mea! Te iubesc mult, chiar daca uneori nu stiu sa ti-o zic! Te iubesc etern!

si iarta-ma ca uneori am fost prea copil ca sa-ti arat tot ce simt te rog, iarta-ma!
Astazi e ziua ta mama, si desi as vrea sa pot sa-ti aduc in dar cele mai nepretuite bogatii ale pamantului si chiar si luna de pe cer nu pot sa fac acest lucru, ci doar sa-ti spun ca esti cea mai buna mama din lume, sa-ti multumesc pentru ceea ce sunt astazi pentru ca meritul este doar al tau si sa-mi cer scuze pentru ceea ce nu sunt pentru ca vina este doar a mea

La multi ani, mama! Nu uita ca te iubesc mult de tot!