Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Statusuri de suparare 31: " Singura, fata in fata cu noptile si cuvintele… "
Statusuri de suparare 32: " Spune-i ca l-am uitat, spune-i ca nu ma mai gandesc la el, spune-i ca nu-l mai iubesc, dar ca ti-am spus toate astea printre lacrimi… "
Statusuri de suparare 33: " Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima, doar una care sa-mi inece obrazul, sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart… "
Statusuri de suparare 34: " Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat…. "
Statusuri de suparare 35: " Incep sa realizez cat de departe esti de mine, caci simt un gol imens in suflet care doare si nu poate fi alinat decat de mangaierea ta! Iti simt lipsa, IUBIRE… "
Statusuri de suparare 36: " Daca tu pleci totul se duce se duc iluziile mele si cu ele rostul meu. Daca tu pleci viata mea este cea care se va duce. Daca tu pleci sufletul meu se va duce la ca si soarele cand vine noaptea! "
Statusuri de suparare 37: " Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visand dar tu n-ai vrut sa fii a mea, chiar daca esti dragostea mea… "
Statusuri de suparare 38: " Durerea ce in suflet o port, nu pot s-o mai suport, in lacrimi ma topesc in lacrimi ma trezesc… de ce oare TE IUBESC? "
Statusuri de suparare 39: " Daca as putea rade, nu as mai plange… "
Statusuri de suparare 40: " Hai ramai cu mine… Sau ramai cu bine… Poate asa-i mai bine… Daca nu-ti convine… nimeni nu te tine… Poti sa faci ce vrei de maine… "
Statusuri de suparare 41: " Viata e prima tarfa care m-a facut sa plang… "
Statusuri de suparare42: " Uitarea sigur va veni vor trece clipele pe rand cand la trecut te vei gandi pastreaza-ma o clipa-n gand… "
Statusuri de suparare 43: " Ma dor ochii pentru ca nu te pot vedea, bratele-mi sunt goale pentru. ca nu te pot inbratisa, buzele-mi sunt reci ca nu te pot saruta, inima mi se frange ca nu esti a mea! "
Statusuri de suparare 44: " Imi place sa ma plimb prin ploaie… pentru ca nimeni nu vede ca eu plang… "
Statusuri de suparare45: " Intru in operatie peste 10 minute, doctorii mi-au spus ca imi vor scoate tot ce simt eu pentru tine… "
Statusuri de suparare 46: " Sa ai cu cine, sa ai unde…… dar sa n-ai cu ce! "
Statusuri de suparare 47: " Atinge steaua de neatins si nu-i uita pe cei care au crezut in tine… "
Statusuri de suparare 48: " Zambetul celui care sufera este mai dureros decat lacrimile celui care plange… "
Statusuri de suparare 49: " Ce sa fac ca lacrima sa nu se mai plimbe pe obrazul meu? "
Statusuri de suparare 50: " Grea e viata unui peste
Cand se zbate pe uscat
Dar mai grea a unei fete
Cand iubeste un baiat! "
Statusuri de suparare 51: " Marile incendii se nasc din scantei mici… "
Statusuri de suparare 52: " Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te v-or impiedica sa vezi stelele… "
Statusuri de suparare 53: " Vezi tu…..nu pot sa te uit…fiind te iubesc prea mult…insa tie ti-e usor….mie insa imi vine sa mor… "
Statusuri de suparare 54: " Daca razi, toti vor rade cu tine… daca plangi, vei plange singur… "
Statusuri de suparare 55: " Nu stiu ce a fost intre noi…o dragoste, o minciuna, o obisnuinta….dar orice ar fi fost a fost un vis frumos… dar acel vis a ajuns sa ma raneasca…nu mai pot sa traiesc asa… "
Statusuri de suparare 56: " Zambesc la stele, si ele………. "
Statusuri de suparare 57: " Tot ce e in sufletul meu este aici si asta nu cred ca se v-a schima curand cum nici eu nu sunt genu care sa ma schimb… "
Statusuri de suparare 58: " Toata lumea e suparata cand sunt eu fericita si toata lumea e fericita cand sunt eu suparata…mai bine sunt mereu suparata decat sa fie ceilalti suparati….dar acum, nimeni nu-mi poate lua fericirea… "
Statusuri de suparare 59: " Mai bine mor pentru ceva, decat sa traiesc degeaba… "
Statusuri de suparare 60: " Il iubesc si prostutzul nu-si da seama… "
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.117.94.172) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro