| Samy a întrebat:

Imi redecorez camera. Ce culori mi-ati recomanda? la genul masculinrolling on the floor

19 răspunsuri:
| PaisonPink a răspuns:

Incearca doua noante de albastruwinkingwinking

| ViVi a răspuns:

Albastru...alb e cel mai simplu si cel mai clasic
pai eu zic albastru tongue e frumos si da o stare de pace si liniste acum depinde ce culori iti plachee hee

kratos
| kratos a răspuns:

Albastru si galben (2 si 2).

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Un albastru.sau un gri dar mai bine opteaza pentru un albastru

| NuConteazăCine a răspuns:

[albastru. straight face mda. si fetele roz.nu? laughing] poti alege un verde pal, galben pai thinking bleu ( laughing )... ce crezi ca te reprezinta mai bine tongue

| AvalohAlyn a răspuns:

Verdele e cel mai indicat.Inspira liniste, pace.Modifica starea sufleteasca in bine...

| Silvia a răspuns:

Mie imi place mult verdele. Poti alege verde si/sau albastru.big grin
Succes.big grin

| TeoIonela a răspuns:

Incearca albastru si gri, dar aman2 sa fie nuante pale...hee hee

| juniper a răspuns:

Albastru.

| faranume a răspuns:

Un albastru deschis...sau poate un cremwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am in camera tavanul alb, doi pereti negri, negru cu dungi albe, si unul alb cu dungi negre.

| anaid a răspuns:

Masculin...hmmmmmmm...negru cu buline:d... ce? este foarte masculin nu crezi?batting eyelashes

| Andreeagen a răspuns:

Gri, alb, negru dungulite negre ceva de genu e destul de interesanta combinatia mie cel putin asa mi se pare

| Licurici_2296 a răspuns:

Alb predominant, cu putin negru si verde intens.
mobila alba arata super + dungi de negru si verde pe pereti, sau un perete verde/negru integral, ceilalti albi cu niste dungi verticale negre/verzi.

| mirella25 a răspuns:

Cea mai frumoasa combinatie/ paleta de culori este cea de albastru cu crem inchis. Incearca si ai sa vezi ce ca lumea va iesi! Asa mi-am decorat eu dormitorul meu si imi induce o stare de relaxare profunda, de liniste sufleteasca si un somn extrem de odihnitor, fara tratamente medicamentoase sau, cine stie ce tratamente alternative.

| kenzo007 a răspuns:

Salut.
Fao mai degraba un dormitor foarte mondial cu parchet alb, si 2 pereti albi iar 2 rosi, cu jaluzele pe verticala rosi. Va arata superbbig grin depinde de gusturile talehappy

| ruxy_3311 a răspuns:

Roz bombon in picatelewinking

| MadNNNeS a răspuns:

Depinde de ex. eu cum fac fotbal mi-am zugravit camera in ros-albastru cu stema stelei pe tavan.

| StaRmAgiC a răspuns:

Albastru deschisbig grin e foarte frumoasa culoarea