Albastru...alb e cel mai simplu si cel mai clasic
pai eu zic albastru e frumos si da o stare de pace si liniste acum depinde ce culori iti plac
[albastru. mda. si fetele roz.nu? ] poti alege un verde pal, galben pai bleu ( )... ce crezi ca te reprezinta mai bine
Verdele e cel mai indicat.Inspira liniste, pace.Modifica starea sufleteasca in bine...
Gri, alb, negru dungulite negre ceva de genu e destul de interesanta combinatia mie cel putin asa mi se pare
Alb predominant, cu putin negru si verde intens.
mobila alba arata super + dungi de negru si verde pe pereti, sau un perete verde/negru integral, ceilalti albi cu niste dungi verticale negre/verzi.
Cea mai frumoasa combinatie/ paleta de culori este cea de albastru cu crem inchis. Incearca si ai sa vezi ce ca lumea va iesi! Asa mi-am decorat eu dormitorul meu si imi induce o stare de relaxare profunda, de liniste sufleteasca si un somn extrem de odihnitor, fara tratamente medicamentoase sau, cine stie ce tratamente alternative.
Salut.
Fao mai degraba un dormitor foarte mondial cu parchet alb, si 2 pereti albi iar 2 rosi, cu jaluzele pe verticala rosi. Va arata superb depinde de gusturile tale
Depinde de ex. eu cum fac fotbal mi-am zugravit camera in ros-albastru cu stema stelei pe tavan.