Primul meu sarut l-am primit de 1 Martie in acest an, adica acum 2 zile!
Stateam cu un baiat de 2 saptamani si niciodata nu ne pupasem, iar joi, el a venit la mine in clasa si mi-a adus un buchet de 21 de trandafiri rosiii si stufosi dinaceia...nu vazusem nici macar la magazine buchet ca acela!
Nu l-am sarutat pe moment! am primit buchetul si l-am strans foarte atre in brate si apoi l-am pupat pr obraz
Cand am iesit de la scoala, el m-a asteptat si am mers in parc cu niste prieteniii...m-a luat deoparte si m-a intrebat ce parere am de buchet si eu fara sa-i zic ceva, m-am apropiat de el si ne-am atins buzele...restul a venit de la sine
Pai eram in scara cu prietenul meu(primul meu prieten) si ascultam muzica si vorbeam.Din vorba in vorba s-a apropiat de mine si m-a luat in brate, ne-am uitat unul in ochii celuilalt cateva secunde si apoi s-a intamplat, nu cred ca as putea sa descriu ce am simtit in momentele alea a fost minunat am simtit mii de fluturasi in stomac.
Primul meu sarut a fost la cumpana dintre anii 2011/2012:X A fost cu un baiat extraordinar din toate punctele de vedere:X In timp ce numaratoarea inversa a ajuns la 0, noi ne-am atins buzele(ca toate celelalte cupluri) si restul e istorieA fost uimitor!:X
Era vara j eram la bunici(el e de acolo) j seara am iesit cu prietenii pe pod sa vedem apusul...m-a luat deoparte sub pod j ecolo a fost momentul magik:X nu pot sa descriu... totul a fost instantaneu:X
Acceptasem sa fiu cu o colega din clasa. Colegii ne-au luat pe amandoi in fata clasei, au format un cerc in jurul nostru si eu cu aceasta fata ne-am sarutat.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Raluka_Ioa_1990 întreabă: