| TaylorSwift a întrebat:

Imi spune si mie cineva cum se dau funda? Cine imi da raspuns care merge primeste cate 5 fundite!

Răspuns Câştigător
| Sara a răspuns:

Themarker nu a raspuns corect.
La intrebarile puse de tine, tu ai dreptul sa dai o funda celui care crezi tu ca te a ajutat mai mult. In dreptul raspunsului este o funda, doar cel care trimite intrebare poate sa dea funda. tu daca raspunzi la altii corespunzator ei iti vor da funzi, tu vei da la altii cand crezi ca te ajuta, si asa mai departe. Funditzele stii la ce ajuta nu? La urcarea in top si daca ai un anumit nr de funde si esti un utilizator corect, popular si cu o activitate intensa pe site poti ajunge expert. Nu poti da mai mult de o funda la o intrebare, exista doar un sing raspuns mai aproape de adevar. Sper ca te am ajutat, pa!

6 răspunsuri:
| Bogdana a răspuns:

In dreptul raspunsului scrie asa: "Alege acest raspuns castigator" iar deasupra ai fundita si dai dublu click pe ea.winking

| VladyCristian a răspuns:

Buna sandy. Un dreptul fiecarui raspuns ( la dreapta ) ai o fundita. Dai click pe ea si astfel alegi raspunsul castigator happy

| VladyCristian a răspuns:

Am raspuns corect dar nu am fost destul de explicit. Nu ti-am dat destule indicatii. Ceea ce spune Sara este corect. A explicat mult mai bine decat mine. Tu poti da fundite doar pentru raspunsurile primite la intrebarea ta. Am incercat sa te ajut. Nu am raspuns pentru fundita. happy Sara merita fundita! happywinking

| RainDrop a răspuns:

La intrebarile puse de tine apare in dreapta fiecarui raspuns o fundita, acolo dai click pe ea, si gata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa astepti ca intrebarea sa fie aprobata dupa ce a fost aprobata o sa iti apara in dreapta o fundita si trebuie doar da-i click. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, sandy!

Pentru a da fundita, intri pe intrebarea ta, ca sa vezi toate raspunsurile(atentie : nu poti oferi o fundita la intrebarea pusa de altcineva, poti doar vota cu Folositor, Nefolositor, Inteligent sau Stupid). In dreptul fiecarei raspuns primit la intrebarea ta, in dreapta ai o funda gri. Daca dai click pe ea, se face portocalie. Daca tu consideri, ca acel raspuns este castigator, dai click pe fundita si iti apare o fereastra de genul "Esti sigur ca declari acest raspuns castigator?" si ai doua variante "OK" sau " Cancel". Daca esti sigur atunci dai OK, daca nu atunci dai CAncel. Si astfel, dai fundita.

Sper ca te; am putut ajuta.

Pa-pa!