| pisi99 a întrebat:

Imi spuneti niste avantaje a retelei de televiziune

3 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
pai in afara ca ai posibilitatea sa vezi/sa afli ce e nou in lume prin media ce avantaje doresti sa afli?
poate vrei sa stii care e cea mai buna retea de televiziune prin cablu..asta doresti sa afli? sunt abonamente care cuprinde si televiziune/internet si telefonie (pachet)
O seara bunahappy

| etudor a răspuns:

Avantaje? Sunt imense:alegi stirea care te intereseaza si-n cateva minute intri in posesia ei. Poti urmari in direct un spectacol la care nu poti ajunge nicicum; la fel o competitie sportiva si poti fi la curent cu toate noutaile din orice domeniu. Nu stii sa faci o mancare, internetul te salveaza! Si daca as sta sa-ti dau atatea avantaje, nu mi-ar ajunge o noapte intreaga ca sa tot scriu...Cred ca ai vrut sa testezi gradul de rabdare a unei persoane care se-ncumeta sa-ti dea acest raspuns! E destul! pa!

| ILoveWeekends a răspuns:

Pai in primul rand tv-ul are si avantaje si dezavantaje. Avantaje:la tv poti vedea si documnetare sau alte lucruri interesante de care ai nevoie sau pur si simplu esti curios.Sau poti sa mai te relexezi cand esti obosit. Poti asculta muzica pe posturile muzicale sau orice altceva iti place.Insa,ai grija sa nu abuzezi deoarece televiziunea iti strica ochii si iti spala creierul.