Pentru ca nimeni nu a inceput "traditia"asta de colindat in costume inca in Romania, sau poate ati incercaat voi si nu v-au dat bomboane? Tin minte ca in Spania mergeam in fiecare an si luam peste 10 euro(cei care nu aveau bomboane ne dadeau cate 50 de centi)si o punga mare plina de bomboane.Mai tin minte si ca a2a zi ne dureau burtile de la attea dulcuri.De s-ar face si in Romania ar fi grozav! Sper ca te-am ajutat
Pentru ca nu este o sarbatoare traditionala, este o sarbatoare tipic americana.
La noi Halloween-ul nu se sarbatoreste asa cum ar fi vrut toti copii (si unii adulti pentru ca romanii au si asa prea multi sfinti de sarbatorit
Glumeam, dar sincer si eu vreau sa se sarbatoreasca ca lumea halloween-ul. Dar am auzit de la o prietena ca intr-un cartier la ele se colinda ca lumea cu costume si celelalte... Oricum la noi nu se sarbatoreste asa cum ar trebui pentru ca romanii sunt pur si simplu zgarciti! Pana si la colindat de craciun de abia iti dau un covrig si un leu de le tremura mana sau poate ca nu le place NU stiu de ce nu sarbatorim si nou "tradtional"...
Ok, sper ca te-am ajutat FUNDA?
Diorrus întreabă: