anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi spuneti si mie despre ce e vorba in Naruto? Nu stiu de ce le place copiilor asa de tare, ca eu n-am apucat nici un episod.happy

3 răspunsuri:
| EMYLYAKOS_8257 a răspuns:

Naruto e un anime care urmareste povestea unui luptator ninja din satul fruzei pe nume naruto uzumaki. Acest naruto este orfan si are o putere secreta, in el este inchisa chackra (sau puterea) monstrului cu noua cozi, un demon care a atacat satul cu mult timp in urma. Visul lui Naruto este sa devina un Hokage (se citeste hocaghe), adica ninja suprem si conducatorul satului. El si prietenii sai Sasuke si Sakura au parte de numeroase aventuri, misiuni, lupte serioase etc. Animeul cuprinde si cateva povesti de dragoste( intre sasuke si sakura, naruto si sakura, naruto si hinata etc) si prezinta nu numai viata lui naruto ci si a altor personaje. Oricum este un animeu frumos, profund si foarte vizionat. Eu zic ca merita sa-l vezi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

AlexSadik, esti un nesimtit!
Si o spun fara nici o jena.
JeT de aici, javra, nu eu te-am chemat la intrebarea mea, tu ai venit ca sa-ti bati joc.
Asa ceva nu se mai poate!

| MasterBoY1234 a răspuns:

Frate fi atent e un anime creat de Masashi Kisimoto un japonez multimiliardar deci iti dai seama cat succes are serialul asta eu iti sugerez sa te uiti de la inceput pana la sfarsit adica ai sa incepi cu naruto simplu apoi naruto movie si te uiti la toate apoi naruto shippuden apoi naruto manga (benzi desenate ) unde is mult mai departe de episoadele postate si de unde poti vedea exact de unde ai ramas cu episoadele anime oricum apoi dupa ce ai terminat uitate la naruto shippuden movie iti spun este animeul meu preferat din cate exista pe pamantu asta uitate frate nu sti ce pierzi.
P.S.: Sper ca ti-am fost de ajutor :X