| Evee04 a întrebat:

Imi spuneti si mie statusuri (mai multe daca se poate)

3 răspunsuri:
| LikeARollingStone a răspuns:

1.Prefer sa mor pentru un adevar decat sa fiu protejata de o minciuna...
2.Un om trebuie sa fie indeajuns de mare sa isi recunoasca greselile, suficient de destept ca sa invete din ele si indeajuns de atre sa poata sa le indrepte!
3.Curajul inseamna sa stii dc anume sa nu iti fie frica...
4.Si sunt momente cand e suficient sa iti zambeasca cineva...
5.Copii nu datoreaza parintilor viata ci cresterea...
6. Eleganta eclipseaza frumusetea...simplitatea le depaseste pe toate...
6.Curajul ireprosabil inseamna sa faci fara martori ce ar fi cineva capabil sa faca daca ar privi toata lumea.
7.Doar cel care a simtit cea mai mare nefericire este in stare sa simta cea mai mare fericire.
8. Fericirea este precum pisica, daca incerci sa o ademenesti sau sa o chemi, te va evita cu indarjire. Dar daca nu ii acorzi nici un pic de atentie si iti vezi de treaba ta, o vei gasi frecandu-se de picioarele tale si sarindu-ti in poala.
9.Prefer sa ma intep, dar sa am un trandafir adevarat langa mine.
10.Nimeni nu-i perefct, dar micile diferente ne fac unici.
11. Puterea celui cu adevarat puternic asfel se manifesta: sa stii ca poti distruge pe cineva, sa n-o faci si acesta sa nu stie.
12. Ceea ce nu traim la timp nu mai traim niciodata.
13.Banii nu aduc fericirea dar va ajuta sa traiti mizerabil in confort.
14.Ne-am multiplicat averile dar ne-am redus valorile, vorbim prea mult, iubim prea rar si uram prea des. Am invatat cum sa ne castigam existenta, dar nu cum sa ne traim viata.
15.Totul e ok intr-un sfarsit, asa ca daca nu ok acum inseamna ca nu e sfarsitul.
16.Un singur zambet poate aduce lumina intr-o lume intunecoasa.
17. Daca aduni toata viata bani de frica saraciei, ai ajuns deja sclavul ei.
18. Sfaturi putem da, minte nu!
19.Copii sunt averea omului sarac.
20.Un copil poate oricand sa invete un adult 3 lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste.
21. Adevarata valoare a unui om este cat l-ai pretui daca ar pierde tot ce are.
22.Fiecare om mare a invatat mai intai ca trebuie sa asculte, de cine trebuie sa asculte si cand trebuie sa asculte.
23.Cine nu iarta distruge puntea pe care trebuie sa treaca el insusi.
24.O fata nu trebuie judecata dupa calitatile ei ci dupa felul in care stie sa si le foloseasca.
25.Adevarul este ca o flacara luminoasa incat multi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii inchid ochii ca sa nu-l vada, altii fug ca sa nu fie arsi.
26.Cand inima unui barbat este deprimata de atatea preocupari, ceata este imediat imprastiata in momentul in care apare o femeie.
27.Smecherii dau cu tupeu iar fraierii sunt falsi, nuesti alt om daca iti scrie "Nike" pe adidasi.

Unele lucruri, pur si simplu le facem prea devreme, si cand realizam ca le-am facut prea devreme este prea tarziu.

Chiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme tot as glumi, pentru ca viata e grea si lumea e rea, cum as putea sa rezist daca nu m-as purta asa?!

Toti sunteti in stare sa cuceriti o fata, putini sunteti stare sa o tineti langa voi.

Am ramas la fel de inocenta, diferenta e ca acum iubesc pe cine ma iubeste.

Am invatat ca nu conteaza ce li se intampla oamenilor, ci conteaza ceea ce pot face pentru a-i ajuta.

Precum urmele de ruj pe fete de perna, unele lucruri in viata sunt de neuitat. Precum dragoste, pierdere, minciuni şi noi, unele lucruri în viaţă sunt de necontestat

| maria_7746 a răspuns:

Pai spune.mi tema statusurilor si iti spun eu ca stiu multe dar poti scrie si u pe google "status" si gasesti acolo o multimewinking