Balul de clasa a 8-a? poate te referi la banchet, pai la banchet e distractie daca reusiti sa introduceti bautura inauntru, de obicei in scoala gimnaziala nu prea te lasa nici macar la baluri cu bautura.
Banchet adică? Concursul de miss nu este obligatoriu, depinde de cadrele didactice care se opucă în anul respectiv de banchet şi de colectiv. Îţi zic sincer că aceste concursuri sunt plictisitoare. La mine au fost înscrise vreo 5 - 6 perechi şi s'au ales tot de către colectivul claselor a VIII - a diferite probe. Fosta mea dirigintă şi cu încă o altă profesoară dirigintă la altă clasă s'au ocupat în principal de banchet, deci clasa mea a dispus să zic aşa de mai multe drepturi, probele fiind alese de noi. Oricum probele au fost următoarele: Concurs de dans în care fiecare echipă a extras cu vreo 2 săptămâni înainte de banchet un bileţel şi au dansat dansul care era scris pe bileţel. Altă probă a constat în ţinerea unui balon de câtre cei doi parteneri în timp ce dansează, fără să folosească mâinile. Au mai fost puşi să extragă iar nişte bilete, dar în timpul banchetului, câte 3 sau 4, fiind nişte cuvinte ciudate şi trebuiau să formeze o propoziţie logică cât de cât cu acele cuvinte şiii în altă probă au primit câte un obiect şi trebuia să facă un fel de scenetă sau ce a fost aia =.= Mă rog era pusă o melodie şi fiecare pereche încerca să evidenţieze rolul obiectului sau ceva de genul, nu prea am înţeles proba aia. Fiecare echipă a primit un premiu. Premiu de originalitate, popularitate etc. Cam asta a fost. În rest s-a dansat toată seara.
anonim_4396 întreabă: