Daca viata iti da 1000 de motive sa plangi, demonstreaza-i ca ai 1001 motive sa zambesti!
Zambesc pentru amintiri ce au trecut/Zambesc poate intr-o zi va fi ca la inceput.
Ma sustin mereu si de cea mai mica urma de speranta..Doborata de voi? Niciodata!
Am invatat ca oricat as plange lumea nu se opreste in loc pentru durerea mea.
Nu astepta un miracol, creeaza unul!
Uite statusul pe care il am eu acum. Cred ca merita.
Respect pentru cel ce a fost si va ramane mereu intiparit in inima mea sub numele de Maestrul Gheorghe Dinica. Maestre, la fel ca tine si eu sunt vagabondul vietii mele. Poate ne vom intalni vreodata la carciuma din cartier. Am pus si link Gheorghe Dinica - Vagabondul vietii mele :http://www.youtube.com/watch?v=_M5gNvWFwlk/watch? v=_M5gNvWFwlk
EA cica era prietena mea... a fost dar nu mai e de fapt nu stiu daca ar fi fost vreodata te`ai schimbat fata si nu stiu de ce... ba stiu dar tac!
Asta il am eu acum :-
Pai eu folosesc pe asta: "viata e ca parul de la cur, scurta si plina de ***."
"Dar eu n-am să consider inima inamicul gândirii, nu mai vreau să văd focuri stinse de orgolii prosteşti." Veritasaga - Sentiment înşeltor
Ăsta-i fostul meu status.
Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger! "pe asta il am eu acum sper ca iti place...eu il ador:X
Twister09 întreabă: