IubesCcC pe cine vreau ``Nu pe cine vrea restul! Ma port asa cum vreau Nu cum vor unii `Sunt ceea ce sunt... Si voi fi mereu Nu`ti comvine? Poti sa faci ce vrei De maine… :x
~ [] ea e criminala, cu totzii o stiti! lasa figurantzii copleshitzi, d emotzii obositzi! ea e cea my indicata dintre ftl qmintzi [] ~
[] alele…chiar daca m barfestish m urasti…in fata meah tot fan imi esti[] ~
~ [] uneori exista adevaruri p care trebuie s l colorezi ca s devina vizibile [] ~
Sa-u IntamPlAt DeStUlE Ji nu ReGrEt nimic, E O Vorba : Ce nu tE OmOaRa tE fAcE Mai PuTeRnIk!
"""Sunt extrem de simpla si extrem de clara... dar pot fi si extrem de calma si extrem de vulgara!"""
Pur is simplu's originala doar ca originalitatea mea te depaseste; x
""`~*~Eu Sunt Fericita Cand Vad Ca Alta Ma Imita*Ca Mi Se Face Publicitate Gratuita*Si Vorba La Lume*Chiar Daca E Rea*E Tot Buna*In Favoarea Mea"`~*~"
Uita`te la ea, ce firava pare...dar uita`te in sufletul ei cate are!
->minte lumea minte lumea asta minte toata lumea minte si tu vrei sa fiu cuminte?
->Cate s`au spus Cate s`au dus. Nu` ma mai doare Orice zi`n plus Sunt mai sus! Restu` Doar vb`e goale!
->Daca taci...lumea te va lua de fraiera. iar daca le zici pe fata vor spune ca esti figuranta si k te`ai schimbat.
->Suntem piesele perfecte dintr`un joc de shah pervers... unde nu exista reguli si toti merg pe interes []
• In continuare`crezi ca totul iti apartzineh`! P0tsi sa ai ORICe`dar nu sh`pe mine`! Nu trebuie`sa ma cautzi iti spun eu unde sunt`. In discOteca cu baietii`acOlo`unde m`ai cunOscut •
• Nu mai e Ea! Fetitsa ce tacea! Astazi iti spun PA,ieri poate imi pasa •
• Stie` cand` sa rada`, Cand sa fie` supaRata`, Cand in `ochii tai `sa fie `singura faTa `ImpOrtanta •
• Invidia`ta Ma face superi0ara` exPresiiLe mele te d0b0ara`.Barfele tale ma Lasa rece` La pr0stie NIMENI nu te intrece`! •
nu sunt perfeCta, dar de ce m'as sChimba cand prieteni ma iubesc si aSa?•
♥ Misca`ti fOrmele Lasa luminile, sa te deScoperee `♥
ApropO.stii` cum e vorba mea fRate`. Iubeste`O din sUflet, Dar sa dOvedeSti Si prin Fapte`!
*** mai tii minte cand visam si desenam "I Love You" pe trotuar?
"Daca peNtru un mOmenT ai kreZut k O poti diStruGe priVeste`O acum zaMbeste si e dulce"
Ştii;>.; x Dorinţele sunt pe gratis... >;] Eu Nu!; x
"Sunt satula de toate de vorbe false mincinoase si poate ca din bunatate le-am crezut pe toate "
# ~"Imi spui vorbe goale... vrei sa ma vrajesti...STOP BABY! Yo nu mai cred in povesti"
# ~nuH conteaza cine,, `qOm a gresHit,, cine a pLans,, `cand ceLalat a zaMßit. `!,, ' #
De atata barfa m`am intoxicat, dar s` stii` k omul` nebarfit e 0m ratat
Secretuu` este s` risti, s` te simti binee` sh s` castigi!
Traiesc intr-o Lume Perfecta. Fiecare Produs are`o Eticheta.•
●Sa fii capabil sa vezi realitatea.este un mare dar. ●
xD | invidia doare =). sunt prea tare! | #. Timpu` se scurge`n [RELUARE]. =X
fEtelee` nuh` au deFect`. doar` un machiAj` peRfekt`. ziUaa` s`a dus` suSpect`. seaRaa` trEcem` la subIect
Sh ToT Ce Mai Poti Face EsTe. S'o PrivesTi. "
"Sh, tine minte. Lovesc prin fapte, nu prin cuvinte! "
"Sunt Incapatanata, Iar Asta E O Arma Care Ma Ajuta In Multe Privinte! "
"Nu'ti visa viata [...] Traieste'ti visele []"
"Femeile Sunt Creaturi Menite Sa Fie Iubite... Nu Intzelese "
"Ochii Mei Ascund Secrete K Jurnalul Unei Fete "
Mereu îmi reproşezi că sunt indiferentă. dar oare uiţi că tu m-ai învăţat să fiu aşa?
Nu azi;[ Poate maine;;] Prea mica; x Nestiutoare;-s Ma inveti tu?;"> Vreau sa dansez \; d/
De ce oare te-as astepta un veac? La naiba! Dragostea e doar un fleac.
Sa-u IntamPlAt DeStUlE Ji nu ReGrEt nimic, E O Vorba : Ce nu tE OmOaRa tE fAcE Mai PuTeRnIk!
Mai multe statusuri de genul acesta gasesti aici : http://www.nicething4u.blogspot.com/
Funda?
Cirstina întreabă: