| AWonderfulDay a întrebat:

crying Imi trebuie un sfat... De la o vreme barca din viata mea rozz acum e neagraacrying m-am desp de singura fiinta care ma facea sa rad (dfpt el a vrut) si regrett multtcrying a zis ca vrrea sa fie singur dar prietenii mi-au zis ca prin o vreme se refera la pentru totdeauna.crying(. MA simt groaznik. La scoala o i-au pe araturaa. In familie mereu ma cert cu parintii si intr-o zii cand am vrut sa ies cu fosttu meu iubit ca sa mai salvez ceva din relatia noastra nu m-au lasat pe afara ca le-am vorbit nu stiu cum si ca le-am raspuns. crying Ma simt groaznic pe mine nu ma lasa mai mult de ora 5 dupa amiaza afara cu mai mutly prieteni ca cica "sunt prea mica" (am 13 ani) dar pana la 5?:O adica sunt singura dintre prietenii mei care sta asa de pitin...crying Nu stiu ce sa fac cum sa le explic.MAi nou mamaa s-a suparat pe mine ca i-am zis ca nu ma intelege (ceea cei 100% adev)
Ce sa fac?crying

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Macar parintii tai iti vor binele si asa tu nu iti faci de cap afara, nu fumezi nu bei si te faci cumintica in casa.

| ĄŇÐİ a răspuns:

Eu zic ca pentru o vreme pana se linistesc lucrurile ar trebui sa te duci la bunici. Ei intotdeauna te vor lasa sa faci ce vrei.Si in legatura cu prietenul tau, eu cred ca are pe alta si cel mai bine ar fi sa-l uiti.Succes!

| Ioniii a răspuns:

Eu in locul tau as face orice ca sa il pot uita stiu ca iti va fi greu dar daca ai prieteni ei te vor ajuta si cred ca ar fi cel mai bine sa nu te mai certi asa des cu parinti tai eu am 14 ani si ma cert in fiecare zi cu mama dar cand sunt trista ea mereu imi face poftele ca sa zambasc si incearca sa le spui de prieteni tai ca intra mai tarziu s roaga-i sa te lase putin mai mult asta cred eu sper sa iti fie de ajutor:*