Ma rog nu e musulmane din Iran la el nu e cu mai multe neveste. Doar ca e pre obsedat. Exagereaza.
Până la urmă te-ai gândit la o soluţie ca să rezolvi această problemă? Te-ai mai ghidat şi din sfaturile noastre?
Depinde şi de vârsta pe care o ai. Dacă eşti mică, e normal să-ţi poarte de grijă fiindcă te iubesc dar dacă eşti mare... le poţi spune că poţi să umbli cu cine vrei tu deoarece ştii să te fereşti de necazuri şi să te aperi. "Îmi urăsc viaţa" nu trebuie să ţi-o urăşti. Bucură-te de ea! Ai amici şi un prieten lângă tine care te acceptă aşa cum eşti şi care te sprijină şi chiar şi familia te iubeşte. Înţelege-i, le este frică să nu te piardă. Convocă o "întrunire de familie" prin care să le explici ce te supără, ce te enervează şi te macină. Dacă nimic nu dă roade, fii supărată, ei o să-ţi vadă tristeţea şi poate în timp o să înţeleagă că ai nevoie de un băiat lângă tine şi de mulţi prieteni!
Oo doamne spune-i ca ai 15 ani si ca toti prieteniii tai rad de tine si ca nu ai voie la 15 ani sa ai iubit si sa ii spui ca lasa k o sa am un prieten la 30 de ani si msa marit la 40 ii bine
Pai nu stiu ce sa zic ai niste probleme. spune-i mamei tale ca ai o varsta si totusi incearca sa iti schimbi comportamentul.Atunci cand tipa las-o nu o baga in seama spune-i ca ai inteles.succes:*
Cred ca ar trebui sa comunici mai mult cu ea, explica-i ce nu-ti convine in comportamenul ei si da-i motive ca meriti mai multa incredere din partea sa.Incearca sa o convingi ca nu faci nimic rau iesind cu prietenii tai sau cu iubitul tau.Dar ai mare grija, chiar daca ea tipa tu nu o face, eventual roag-o sa nu mai tipe la tine pentru a avea o discutie calma. Multa bafta!
Elenastoica9 întreabă: