Îmi pare rău că treci prin aceste situații. Poate ar trebui sa vorbești cu părinții tai despre acest lucru atunci când sunt bine dispuși, dar sa nu ii acuzi, ci sa le spui ce simți tu.Sigur te vor ajuta. Fii pozitiva, totul se va rezolva. Viata este frumoasă, vezi lucrurile bune care ți se întâmplă în fiecare zi și fi recunoscătoare pentru ele.O inimă vesela este sănătatea trupului, dar dacă ești supărată te poți îmbolnăvi. Sigur, dacă vorbești cu ei, se va rezolva problema.
Draga mea, imi pare sincer rau. Poti sa vorbesti despre asta cu parintii tai, dar daca spun ca ei nu te inteleg sigur ai rude in familie care sigur te ar ajuta sa depasesti situatia! Nu este normal asa ceva mai ales din partea unor parinti. Iar daca cei de la scoala de jignesc, trateaza i cu indiferenta! Tu stii ce poti si de ce esti in stare! Ai grija de tine! Ai o viata frumoasa in fata. Lasa gura lumii
Poti merge la psiholog sau la o ruda. Asa am facut si eu fiindca mi era mai usor sa vb cu strainii decat cu cei apropiati. Daca nu te superi, imi poti spune cati ani ai? La ce te referi cand spui ca esti tocilara, daca nu te superi?