Ah.Cat de mult semanam.
Cred ca trebuie sa socializam mai mult, sa ne gasim un hobby care sa ne ocupe foarte mult timp, sa ne gasim o pasiune sau chiar mai multe..Nu te gandi la viitor,fa ce-ti place,incearca sa -ti traiesti viata cat mai frumos,citeste,fa sport, uite-te la filme, traieste-ti viata, se poate chiar si singur, fara prieteni..Eu cum naiba pot? Si eu cateodata mai plang din cauza asta dar aia e.m-am obisnuit...Succes
Ai lacăt la uşă, sau care ar fi posibilul motiv pentru care nu poţi ieşi din casă, afară?
Buna IHEMM!
Pe mine mama tot ma injura din cauza ca stau mult la pc, dar am foarte multe ocupatii de exemplu cant la pian cate 5 ore pe zi, si terog, nu astepta sa te consolam, trebuie tu singur sa fii puternic, si sa treci peste toate acestea, de oamenii s-ar opri asa ca tine atunci nu ar mai fi fost multi oameni mari ca de exemplu Einstein care a invata foarte rau la scoala si nu avea nici macar diploma, Newton care era ultimul din clasa dupa invatatura, asa ca nu te da batut traieste viata ca ea e buna.
Nu judeca o carte dupa coperta.Nici o familie nu-i perfecta, poate ca la prima vedere para ca-i fericita, ca memprii se respecta etc. dar in realitate poate fi o familie cu probleme care reuseste sa isi ascunda problemele.
Daca te plictisesti in vacanta, incearca sa faci ceva distractiv, cum ar fi sa mergi intr-o tabara si nu esti obligat sa stai in casa toata ziua, poti iesi cu prietenii cand vrei, doar trebuie sa-i suni sau sa vorbesti face to face cu eisi gata, sigur ai sa gasesti macar 2 colegi cu care sa te distrezi pe afara
In legatura cu mama ta, am un sfat, n-o baga in seama, iar ca sa fie si mai usor, puneti casti si asculta muzica ca sa n-o mai auzi sau...cea mai extrema solutie ar fi sa iti pui dopuri in urechi, si gata, ai liniste totala.
Sper ca te-am ajutat, bye!
Da. Tote familiile au probleme, dar nu poti compara problemele. Unii sunt saraci, altii divortati, poate nu baga copilul in seama, si poate ca nu inteleg. Treci printr-o perioade grea, poate toata viata ai trecut prin greutati. E enervant cand oamenii iti spun sa te schimbi, sa socializezi. Daca ai putea ai fi facut-o. Eu am o fobie sociala, si nu pot merge pe strazi uneori, sau ma simt inconfortabil. In legatura cu familia? Din cauza famili mele nu pot da sfat. Sunt probleme pe care nu le putem rezolva de unii singuri. Nu ai un prieten sa poti discuta cu el?
In orice caz, crede-ma, stiu ca-ti este greu, dar nu-ti lua zilele...
Problemele poate vor disparea intr-o zi, insa moartea e vesnica.
Scuze ca nu te-am putut ajuta mai mult..sau mai bine.
Si eu am o problema asemanatoare, ca sa nu mai aud lucrurile care ma ranesc imi ''indes'' castile in urechi si ascult muzica (de obicei rock si dubstep, ma calmeaza de fiecare data) eu sunt ceva gen emo... dar nu ma tai pe maini (doar odata am facut-o de frustrare dar nu-ti recomand asta sub nici o forma)
Mai iesi din casa ca sa scapi de 'prejudecatile' mamei tale... sigur vei gasi pe cine-va cu care sa stai, sa te plimbi sa discuti: o vecina, un coleg, fii tu insati si remarca-te si siguri iti vei face amice sau daca te lasa mama t iti poti lua un catelus (daca iti plac animalele) iesi cu el din casa, il plimbi prin oras... sigur dai de cine-va care sa iesi, sper ca te-am ajutat! funda?
Si eu am o problema asemanatoare, adica semanam mult... ca sa nu mai aud lucrurile care ma ranesc imi ''indes'' castile in urechi si ascult muzica (de obicei rock si dubstep, ma calmeaza de fiecare data) eu sunt ceva gen emo... dar nu ma tai pe maini (doar odata am facut-o de frustrare dar nu-ti recomand asta sub nici o forma)
Mai iesi din casa ca sa scapi de 'prejudecatile' mamei tale... sigur vei gasi pe cine-va cu care sa stai, sa te plimbi sa discuti: o vecina, un coleg, fii tu insati si remarca-te si siguri iti vei face amice sau daca te lasa mama t iti poti lua un catelus (daca iti plac animalele) iesi cu el din casa, il plimbi prin oras... sigur dai de cine-va care sa iesi, sper ca te-am ajutat! funda?