anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi vine sa mor, urasc viata.Toata lumea ma calca in picioare si isi bate joc de mine si nu inteleg de ce, adica problema mea este ca sunt mai retrasa. M-am saturat.

26 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

De ce urasti viata cand e evident ca problema e la tine si nu la viata?
Ce vina are viata ca e data unor oameni care nu stiu sa o aprecieze?
TU esti care trebuie sa se schimbe nu eawinking
Chiar conteaza atat de tare parerea lor? Cine sunt ei sa iti spuna ce e corect? Cine sunt ei sa iti spuna ce sa faci? Cine esti tu ca sa le asculti vorbele?
Lasa-i sa vorbeasca pana ii doare gura sau inca nu sti ca gura lumii o astupa numai pamantul?
Abtine-te si nu le face rau.Nu e de datoria sa iti faci dreptate.Insa e obligatia ta sa iti faci viata mai buna si asta inseamna in primul rand sa le dai o a doua sansa celor care nu iti vor binele si sa ii ajuti.Nu conteaza ca nu esti rasplatita cu aceeasi moneda.Pana la urma ce faci e pentru tinehappy

| monyk a răspuns:

Buna, sa stii ca conteaza foarte mult increderea care o ai tu in tine, eu cred ca nu prea ai incredere si daca tu te desconsideri e sa mai spui de altii? Eu zic sa gandesti pozitiv, nu cred ca e chiar asa cum crezi tu.Nu spune ca urasti viata pentru ca viata e cel mai frumos cadou, incearca sa te pretuiesti mai mult si daca te impui nu cred ca toata lumea isi bate joc de tine si te calca in picioare, gandeste pozitiv ai sa vezi ca iti va face bine, in plus fa ceea ce iti place.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Http://povestiri-cu-talc.blogspot.com/......unica.html
http://povestiri-cu-talc.blogspot.com/......nezeu.html
Cam asta îţi pot oferi eu, şi te rog să le citeşti. Nu trebuie să te simţi inferioară, indiferent de ce zic ceilalţi. Nu au dreptate. Niciodată să nu îţi vină să mori, deoarece totdeauna există viitorul, iar binele nu va întârzia să apară. Eu te voi ruga doar să îi ignori, şi să nu faci vreun rău (asta dacă nu poţi să faci vreun bine).
Cu bine, sper să îţi revii! :)

| Dannyjj a răspuns (pentru Raul9004):

Iti mulțumesc și eu de cele 2 adrese. happy

| Raul9004 a răspuns (pentru Dannyjj):

Cu plăcere, mă bucur că te-am putut ajuta! happy

| anaid a răspuns:

Nu ar trebui sa iti pese ce spune lumea dar deoarece stiu ca este super greu sa nu o faci iti spun ca trebuie doar sa incerci sa te integrezi intr-un grup, oricare ar fi el insa persoanele din acel grup trebuie sa fie pe placul tau.Nu accepta niciodata un grup in care sa nu te simti comod. Iar in ceea ce priveste calatul in picioare este vorba de ceva nu foarte simplu dar esential trebuie sa ai suficient curaj incat sa iti spui punctul de vedere chiar si atunci cand nu este tocmai bine venit.

| Ana-Maria94 a răspuns:

Asa sunt si eu, adica nu pot sa zic sca sunt calcata in picoare, dar tot timpul cedez si toata lumea profita de bunatatea mea, incearca sa te schimbi, comunica mai mult si nu mai sta retrasa incearca sa te interegrezi cat mai bine.bafta

Răspuns utilizator avertizat
| marpey16 a răspuns:

Orice ai face nu te sinucide! Serios, asta se poate rezolva. Multi oameni au trait retrasi si nu au murit. Crede-ma si eu sunt la fel.
Toata lumea vorbeste urat cu tine si tu nu vrei sa le raspuzi. Te enerveaza la culme si de multe ori iti vine sa plangi sau sa dai in ceva, dar te inchizi in tine? Ce sa facem? E adevarat ca sunt insuportabile aceste critici uneori... Dar sunt 2 tipuri de oameni in "lumea noastra": cei care ranesc si cei care sunt raniti. Apoi la primul tip de oameni, exista doua tipuri de reactii : taci si suferi sau lupti. Eu iti zic sa te faci auzita. Nu, nu iti bate joc de ei. Loveste-i cu intelepciune si nu cu rautate. O sa fii mai respectata asa. tongue incearca.
pupici, Marp :*

| deeea28 a răspuns:

Si eu de fel sunt destul de retrasa, dar nu pot sa zic ca eram calcata in picioare. Poate si generatia mea a fost mai altfel, voi acum sunteti tare rautaciosi unii cu altii, e ceva cam animalic intre voi. Dar sincer, intotdeauna mi-am dorit sa fiu mai comunicativa, mai ales cand vad cate reusesc si cate pot face unii fiind mai sociabili. Nu am reusit sa ma schimb, desi mai incerc inca. Te sfatuiesc sa incerci si tu sa fii mai comunicativa, mai sociabila, s-ar putea in viata sa-ti foloseasca mult. Poate nu vei reusii, dar ai destul timp sa incerci. Nu e ceva rau sa fii mai deschis, e mai rau sa fii retras, ai multe de pierdut. Intre 4 pereti(sa zic asa) nu prea ai ce face, dar intr-o lume intreaga, ai destul de vazutwinking

| remus a răspuns:

O seara buna iti doresc, nu mai gandi negativ, viata este frumoasa, cine te-a calcat, spune-mi ca am eu ac de pentru cojocul lor, te rog, vorbeste cu mamica ta, cu cine iti este mai drag si de incredere, citeste o carte, deseneaza, dormi si o sa-ti treaca. Vreau sa-mi comunici te rog, ca esti bine si tinem legatura, am lansat propunere de prietenie pentru tine... aprobi?

| aLyNuSh a răspuns:

Iati inima-n dintii si bagate in vorba cu ei.Nu ai ce sa pierzi.

| Pinkyx a răspuns:

Daca cineva iti zice ceva, sau te injura.etc zii inapoi, si nu te lasa.
Fii mai tupeista, si vorbeste mai mult cu cei din jur, fa glume la care sa rada si ei, vorbiti despre un subiect ce va place la totithinking

| ellenutzza a răspuns:

Aceia sunt niste NEoameni, care nu au un suflet de gheata si care nu stiu sa aprecieze si sa respecte persoanele din jurul lor, oricine si oricum ar fi ele. poate ca tu esti mai retrasa pentru ca esti mai sensibila si mai emotiva decat acesti neintegrati si ei ar trebui sa stie asta.

poate ca doar niste cuvinte rostite fara gandire pot afecta un om mai mult decat ne putem imagina vreodata si vad ca acesta este si cazul tau. Nu`i baga in seama. Ignora`i pur si simplu. Poarta`te ca si cum ei nu ar exista si tu ai fii singurul om de pe acest pamant care mai stie ce inseamna respectul si dragostea. nu asculta ceea ce spun. poarta`te ca si cum nu te`ar interesa ce zic, poarta`te cu ei ca cu niste simplii muritori fara suflet. trebuie sa le arati ca esti puternica si ca ai personalitate. important e ca traiesti nu? important e ca esti tu insati si nu te lasi manipulata de tot ce e in jurul tau.

arata`le ca nu te lasi invinsa si ca nu toti suntem niste mecanisme fara creier si suflet. sau asa cum am mai zis, pur si simplu ignora`i pentru ca niste oameni atat de putin valorosi nu merita lacrimile si suferinta ta.

| DeeDee28 a răspuns:

Nu imi place modul tau de a gandi... poate din cauza asta urasti viata. Viata e cel mai de pret dar lasat de Dumnezeu asa ca nu ai de ce sa o urasti.Eu cred ca trebuie sa fii mai sociabila, adica sa vorbesti mai mult cu ceilalti si sa te implici in diverse activitati. Eu cand sunt suparata ascult muzica si dansez...asta ma calmeaza. Incearcawinking Gandeste pozitiv si totul se va schimba happy

| κίllą a răspuns:

Ar trebui sa incerci sa ii ignori, ei nu ar trebui sa se poarte asa, daca au putina educatie. Nu ii mai baga in seama, si nu iti ura viata doar pentru oamenii ce te inconjoara. Incearca sa nu mai fii timida sau retrasa, si sa-ti faci cat mai multi prieteni. Nu e greu. Ei probabil te critica, deoarece te considera emo, cred thinking Dovedeste-le ca poti fi si tu in centrul atentiei, asta prin a te imprieteni cu cat mai multe persoane, care te vor cunoaste mai indeaproape si vor observa ca nu esti acea persoana considerata,, groaznica''. Eu asta as face in locul tau, i-as ignora, dar daca acestia intrec cu adevarat masura, ar trebui sa vorbesti cu cineva, sa ii explici tot ceea ce simti. Daca sunt doar niste comentarii inutile, acestea pot fi ignorate, dar daca acele persoane te insulta cu adevarat, trebuie sa iei masuri. Nu e posibil sa te lasi calcata in picioare, dar nici sa le raspunzi cu aceeasi moneda, deoarece ai deveni si tu ca ei:,, o persoana imatura, fara pic de educatie''. Succes happy

| lynysyk a răspuns:

Draga fii mai dura cu cineva(p/u incercare)chiar cearta-te cu o persoana poti sa si tipi te va ajuta apoi ii spui care e cauza e de dorit o pers mai apropiata, inpuneti niste principii...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te simti cum ma simt si eu uneori...Totusi, starea asta nu trebuie sa persiste fiindca viata nu e atat de dura cum o vezi tu, esti o persoana mai speciala, asa cum sunt si eu... Cei care isi bat joc de tine sunt pers fara constiinta care traiesc in intuneric si nu stiu sa aprecieze cu adevarat calitatile unei fete ca tine.Fii mai optimista, am trecut si eu prin mai mult de atat si nu ma dau batuta indiferent de toate cate voi mai avea de indurat.Ai grija de tine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Viata e naspha! ce s-a dovedit a fi cei mai buni prieteni au devenit mari dusmani la inceput ma intelegeu si ma ajutau mereu acum stiu doar sa isi bata joc de mine imi urasc familia ei nu ma inteleg niciodata! concluzie da-o dracu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cei drept ii naspa ...light a joint ...and try not think so much about it xD

| irbis a răspuns:

Cei care se poarta urat cu tine nu-ti merita atentia. Ignora-i, prefa-te ca nu exista si nu te mai gandi la ce spun si fac, gandeste-te la altceva. Acesti oameni sunt la un nivel inferior si in loc sa incerce sa devina mai buni, incearca sa-i aduca pe altii la nivelul lor pentru ca nu suporta ca cineva sa le fie superior. Se spune ca "vorba multa, saracia omului" si nu e vorba de o bogatie monetara, ci de bogatie sufleteasca. Cei care vorbesc mult si prost incearca sa compesenze pentru faptul ca ei nu pot atrage atentia fiind ei insisi si incep sa trancaneasca in speranta ca cineva ii va asculta. Sper ca asta te ajuta. P. S. Don't worry, be happy!

| ș53fan a răspuns:

Bună,cam așa sunt și eu! Ai Whatsapp? Dacă da și dacă vrei să vorbim uneori... Uite numărul meu:0732422701

| gago a răspuns:

Buna.Lafel si eu simt asta.Dar la mine e alt fel cu scoala am probleme.Si de fiecare data seara cand is stau si ma gandesc ca nu vreau sa raman repetent si nici corigent.Si mereu plang si tin icoana cu MAICA DOMNULUI si IISUS HRISTOS.si plang.de simt ca lesin.Ma rog. Mult.crying ajutati-ma simt ca mor va rog eu cum sa fac sa scap de gandu asta cum sa fac.crying(((((( plsssss

| gago a răspuns:

Buna.Asa ma simt si eu dar eu am probleme cu scoala.crying Mereu cand vin acasa seara stau si ma gandesc ca nu vreau sa raman repetent si nici corigent.si mereu plang.cu iconita in maine.crying si plang de simt ca lesin. ajutati-maaa va rogg eu mult sa scap de depresia asta crying pls

| KerriL a răspuns:

Buna happy si eu sunt cam in aceeasi problema dar sincer faza cu: imi vine sa mor suna aiurea! deoarece fiecare om are viitorul lui! Arata-le ca poti sa le inchizi gura doar cu o singura replica si nu le da atentie...cei care isi bat joc vor avea pedeapsa lor data de la Dumnezeu! nu uita ca cei care gresesc mereu platesc.eu asa gandesc ce te rog este sa-ti vezi de viitorul tau si oamenii care nu sunt la nivelul tau n-au ce cauta in viata ta happy Cu siguranta stiu genul tau de persoana.firea ta este foarte sensibila si evident ca fiecare replica care iese din gura omului poate fi pentru anumiti oameni foarte sensibili ceva extraordinar de rau si te poate duce la o stare de depresie.Mie imi injura familia,imi injura sora, ma bat pe mine si se iau de fiecare defect al meu chiar daca e minor sau major si incerc sa-mi scoata ochii cu asta.ce vor ei sa vada de la tine sunt doar lacrimile care-ti curg pe obrajor, asa ca nu le face pe plac kiss iti doresc noroc mult in viata si nu da atentie la nimeni care nu se pot compara cu tine pentru ca esti o persoana deosebita din firehappy nu multi sunt atat de sensibili

| pizza23 a răspuns:

Doamne alta mironosita.cat ma enerveaza femei de genul asta.nu va mai plangeti atat.si tie iti zic sa lasi timiditatea ca altfel mereu te "vor calca in picioare".