anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi vine sa nu mai ies din casa
Am par pe fata e groaznic
culmea e ca in poze nu se vede
Cand ma uit cu oglinda de aproape se vede si ma simt groaznic
Nu stiu ce sa fac.
Ce sa fc?

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Doamne fato daca si asta e problema...

| Caro34 a răspuns:

Oare cum poti spune atatea prostii? Toti oamenii au par pe fata si pe tot corpul fiindcă asa e normal; el este bariera de protecție a corpului impotriva: bacteriilor, microbilor, virusurilor etc. Pune-ti ochelari roz fiindcă ai o impresie mult prea proasta despre tine, iar asta nu are nici o legatura cu parul de pe fata! Dar daca totusi, esti optimista (ceea ce nu prea simt), atunci mergi la un medic endocrinolog si vei primi tratament pentru asta si iti va trece! Numai bine!

| Happy33 a răspuns:

Stai calma. Toti avem par pe fata si e chiar ok. Daca vrei poti sa iti cumperi masi din astea de fata. E ca o crema si o pui pe fata, o lasi si se usuca si o smulgi. Nu iti imagina ca doare... poate... depinde de crema. E ca un fel de epilare pe fata.
Un alt remediu eficient pentru indepartarea parului de pe fata este masca preparata dintr-un albus de ou, o lingura de zahar si o lingura de faina. Ingredientele trebuie amestecate bine, iar pasta rezultata trebuie aplicata pe fata. Dupa ce se usuca, ea trebuie eliminata de pe fata in aceeasi maniera in care eliminam si ceara, prin smulgere in directia opusa cresterii firelor de par.
O sa iti las un link pentru benzi depilatoare pentru fata. Cum am scris mai sus exista si creme dar prefer benzile depilatoare pentru fata: https://www.farmec.ro/......n-616.html
Sper ca te-am ajutat. Si tine minte: esti frumoasa asa cum esti. Funda, PPPLLLSSS.

| dalii389 a răspuns:

Nu cred că e atât de rau precum crezi tu. Dar, totuși ai putea face ceva să scapi de păr. Poți face o mască. Mască cu ou. Trebuie să iei un albuș de ou și să îl amesteci bine, iar mai apoi îl aplici pe față. După 20 de minute, o îndepartezi. Sau, ceva care ajută și mai mult, din nou o mască de față cu făină, trei linguri de ulei de cocos, și apă. Amesteci, aplici pe față și dupa 15 minute îndepărtezi. Această procedură se face de două ori pe săptămână, timp de o lună. Asta e tot ce poți face, sper că te-am ajutat.happy